Neler Yeni

Öneri Mekatronik Mühendsiliği için Laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Erdem Anlaş
Okulda laptop lazım olmuyor (NOKTA!) slayt vs. açmak için herhangi bir tablet gayet kâfi.
2. Dönem kodlama dersi var ders sırasında kod yazmam gerekecek. 3. Dönem cad dersim var okulda solid edge üzerinden ders sırasında çizim yapmam gerek. Bilmeden konuşmamak daha iyi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna da denk gelmiştim ama üst sınıflarla konuşmuştum 1-2 hafta önce acer ve casper önermiyorlardı o yüzden vazgeçmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
2. Dönem kodlama dersi var ders sırasında kod yazmam gerekecek. 3. Dönem cad dersim var okulda solid edge üzerinden ders sırasında çizim yapmam gerek. Bilmeden konuşmamak daha iyi bence

Buna da denk gelmiştim ama üst sınıflarla konuşmuştum 1-2 hafta önce acer ve casper önermiyorlardı o yüzden vazgeçmiştim

Derste bunları yapman gerekecek ama okulunun laboratuvarı yok öyle mi? Ne sıralama yaptın, hangi okuldasın? Makine mühendisliği son sınıfım ne anlatıyorsun?? Bir de gelmiş bilmeden konuşmaktan falan bahsediyor. :D :D :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emirhan Official

acer in tek iyi olan modeli nitro 16 sı diğerleri kötü. birde bu attığıma bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Derste bunları yapman gerekecek ama okulunun laboratuvarı yok öyle mi? Ne sıralama yaptın, hangi okuldasın? Makine mühendisliği son sınıfım ne anlatıyorsun?? Bir de gelmiş bilmeden konuşmaktan falan bahsediyor. :D :D :D
Phyton, Matlab, Autocad vermişim bilgisayarım telefonum olmadan, gelmiş lazım diyor bilgisayar. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Erdem Anlaş
50k yaptım hocam. Marmara üniversitesindeyim, yeni kampüs cad laboratuvari var ama 40 kişiye yetecek kadar değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
50k yaptım hocam. Marmara üniversitesindeyim, yeni kampüs cad laboratuvari var ama 40 kişiye yetecek kadar değil
İlk birkaç hafta o kadar kişi gelir ondan sonra salanlar olur, bilgisayarı olanlar çoktur, ilk sene bırakanlar muhakkak olur. Bak bunlar hep tecrübe. O yüzden bu bütçeye bu bölüm için laptop işi kesinlikle saçmalık. Sağlam pc olsun cad-cam uygulamalar için deniyorsa masa üstü kurulur keyife bakılır. İmzamdaki sistemle her şeyi yapabiliyorum. Instagram: 3dkuryem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Erdem Anlaş
İlk birkaç hafta o kadar kişi gelir ondan sonra salanlar olur, bilgisayarı olanlar çoktur, ilk sene bırakanlar muhakkak olur. Bak bunlar hep tecrübe. O yüzden bu bütçeye bu bölüm için laptop işi kesinlikle saçmalık. Sağlam pc olsun cad-cam uygulamalar için deniyorsa masa üstü kurulur keyife bakılır. İmzamdaki sistemle her şeyi yapabiliyorum. Instagram: 3dkuryem
Zaten bir tane masaüstü bilgisayarım var ama üst sınıflarla konuştum ders sırasında kullanmanız gerekecek dedikleri için alıyorum. Yoksa hiç laptop almaz evdekinden devam ederdim. Okul için kullanacağım her şeyi de alacağım laptopa aktarmayı düşünüyorum masaüstünü rahatlatmak için.

Top Bottom