- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten ürün sorunsuz hocam kaliteli bazı kişiler daha ucuza benzeri olduğunu söylüyor alır mıyım ucuz diye hayatta almamBen kullanıyorum bu klavyeyi ya bi sorun görmedim hiç .
Zaten ürün sorunsuz hocam kaliteli bazı kişiler daha ucuza benzeri olduğunu söylüyor alır mıyım ucuz diye hayatta almamBen kullanıyorum bu klavyeyi ya bi sorun görmedim hiç .
Bilindik markalar hariç bence ama düşünüyorum bu yada müdahil alsam satılır mı diyeBöyle çok pahalı üst düzey klavye alınca yada toplayınca satması zor oluyor
Hem pahalı hem de kötü satıcıBilindik markalar hariç bence ama düşünüyorum bu yada müdahil alsam satılır mı diye
Daha ucuza satan görmedim bro isme faturalı şekilde garantiliHem pahalı hem de kötü satıcı
aynı para olsa ajaxx alırdım ama -f75 de mukkemel 900 e varken ona 2500 verilmezAjazz AK820 Pro 3 modlu %75 değiştirilebilir switchli önceki fiyatına göre daha uygun mükemmel bir klavye https://amzn.eu/d/77UGbEG
Gene tercih eden olabilir belki f75 almayı düşünüyorum ama tereddüt ediyorumaynı para olsa ajaxx alırdım ama -f75 de mukkemel 900 e varken ona 2500 verilmez
hocam ekran falan var bide şarj daha iyi ajaxxınGene tercih eden olabilir belki f75 almayı düşünüyorum ama tereddüt ediyorum
hangi swich aldın bana red bulamadım
Kimabi sarı sitede 2750 fiyat yazan var alua f75 e bunlar neyin kafasındalar yani 900 küsüre alabiliyorken anlamışdeğilim