- En İyi Cevap
- 98
Dahası
benim amacım asettoda akşamları 2 yanlıyım ets gireyim arkadaşlarla profosyonel düşünmüyorum sadece çok bi para vermek istemiyorum
bu v902 shiftirli nasıl varmı bilginiz
V902'de FFB yok. Oyundaki arabanın hareketinden bağımsız olarak sert yaylarla kendini topluyor. Bu da gerçekle alakasız bir deneyim sunuyor. Özellikle drift açısından fazlasıyla mantıksız olur. Her şey bütçene bağlı tabi ki ancak anladığım kadarıyla sıfır için 15.000-16.000 TL bandında bütçen var. Sıfır alman şart ise dediğim gibi G29+vitesten başka bir önerim olmaz. Ancak bu set de drift açısından o kadar başarılı değil çünkü bana yeterince güçlü gelmedi. Toplama hızı yavaş kalınca drift atmak zorlaşıyor. Onun dışında normal kullanımda başlangıç için güzel bir seçenek.v902 daha'da kötü. Eliniz alıştıktan sonra asetto'da yanlarsınız ama fbb'si çok başaralı olmadığı için çok zevk alacağınızı düşünmüyorum (en azından ben almıyordum) ets için alınır. 2. el bakmakta fayda var
İkinci ele yönelebilirsen Thrustmaster T300+TH8S vites alabilirsin. T300 13.000 TL bandında bulunabiliyor, pazarlıkla daha da aşağı çekebilirsin. TH8S'de ikinci elde pek bulunmuyor ancak ilan bekleyebilirsin. 4000-5000 TL bandında bulunabilir. Veya farklı vitesler de bakılabilir. Ben şu anda T300+TH8S kullanıyorum ve gayet memnunum. G29 ile kıyaslama yapmam gerekirse, T300 kullandıktan sonra G29 oyuncak gibi gelmeye başladı. Ayrıca kayışlı sistem olduğu için daha az ses yapıyor ve 2 kat daha yüksek torka sahip olduğu için de drift konusunda bir sıkıntı yaşatmıyor.