Hocam bütçem 40k i7 pahalı oluyor o sebepten.Eğer işlemci gücü gerektiren bir durum varsa İ5 14500H ya da İ7 14700H daha iyi bir tercih olabilir.
Bu bütçede baktığımda en iyi bu geldi bana da hocam.Alsam pişman olur muyum önerir misiniz?Kendim 8845HS işlemcili laptop kullanıyorum ve yeterli geliyor en iyisi değil fakat bu bütçede en iyilerinden birisi.
Öneririm. Hangi modeli alacaksınız?Bu bütçede baktığımda en iyi bu geldi bana da hocam.Alsam pişman olur muyum önerir misiniz?
Gayet güzel ama render için intel daha iyi olabilir.Bu bütçede baktığımda en iyi bu geldi bana da hocam.Alsam pişman olur muyum önerir misiniz?
Öneririm. Hangi modeli alacaksınız?
Arada fiyat çok oynuyor sanırsam farka değer mi?Gayet güzel ama render için intel daha iyi olabilir.
Şu ara sıra 43.000 TL ye düşünüyor düşerse şiddetle öneririmMesaj otomatik birleştirildi:
Arada fiyat çok oynuyor sanırsam farka değer mi?
Bunu düşmüşken gördüm ama alamamıştım o sıra.Şimdi durdukça fiyatlar artıyor diye çok bekleme taraftarı değilim açıkçası.Şu ara sıra 43.000 TL ye düşünüyor düşerse şiddetle öneririm
Victus önermem. Kasa, soğutma ve panel olarak LOQ'tan kalitesiz.Bunu düşmüşken gördüm ama alamamıştım o sıra.Şimdi durdukça fiyatlar artıyor diye çok bekleme taraftarı değilim açıkçası.