Vatan genelde pahlaı diyorlar ama baya iyiymiş herhangi bir problem çıkarır mı?INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060-PRO H610M-E-1 TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
çıkaracağını sanmıyorumVatan genelde pahlaı diyorlar ama baya iyiymiş herhangi bir problem çıkarır mı?
Arkadaşın attığı sistem güzel görünüyor, yinede İtopya İnce hesap üzerinden yakın parçaların fiyatlarına bakıp karşılaştırınOyun ders karışık kullanılacak.
İncehesapta bu fiyata 3060 lı sistemler var sanırım alıcam bu linktekini.Arkadaşın attığı sistem güzel görünüyor, yinede İtopya İnce hesap üzerinden yakın parçaların fiyatlarına bakıp karşılaştırın
Sistemin güç kaynağı nedir bulamadım.çıkaracağını sanmıyorum
650w thermaltakeİncehesapta bu fiyata 3060 lı sistemler var sanırım alıcam bu linktekini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemin güç kaynağı nedir bulamadım.
O iyi midir? peki?650w thermaltake
sistem için yeterli olurO iyi midir? peki?
on numara güç kaynağı, hem marka hem sağladığı güç güzel .O iyi midir? peki?
ram değiştirmenize gerek yok onun yerine x123 alın işlemci rahat etsin.Alıntıyı görüntüleKesin alacağım ve son sorum hangi ram daha iyi?
Ramler 3 aşağı 5 yukarı aynı değiştirme al geç seçili olanıAlıntıyı görüntüleKesin alacağım ve son sorum hangi ram daha iyi?