Neler Yeni

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Herkese selam. Küçüklüğümden bu yana süt ve süt ürünlerini tüketmekte zorluk çekiyorum. Sadece yoğurt, ayran ve kaşar peyniri tüketebiliyorum.

Şimdi süt içmek istiyorum ama tadını sevmiyorum tatlandırmak için neler koyabilirim, tadı baskılansın istiyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,862
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
salep kahve nesquik puding

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Herkese selam. Küçüklüğümden bu yana süt ve süt ürünlerini tüketmekte zorluk çekiyorum. Sadece yoğurt, ayran ve kaşar peyniri tüketebiliyorum.

Şimdi süt içmek istiyorum ama tadını sevmiyorum tatlandırmak için neler koyabilirim, tadı baskılansın istiyorum.
laktozsuz süt içebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

(süt ve süt ürünleri teknolojisi öğrencisiyim) istediğin soru varsa alabilirim ve evet mezun olunca peynir olaucam veya yoğurt

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Qwerty1029384756
Süt içmek zorunda değilsiniz. Bende pek sevmem fakat mısır gevreğime döküyorum, yoğurt veya peynir yiyorum. İçemiyorsanız zorlamayın kendinizi, bu sefer birde Yeme Bozukluğu geliştirmeyin.

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kahve tüketmiyorum hocam ama olabilir teşekkür ederim
Laktozsuz iç içine bal kat
Deneyeyim hocam teşekkürler
salep kahve nesquik puding
Salep çok mantıklı hocam teşekkürler
laktozsuz süt içebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

(süt ve süt ürünleri teknolojisi öğrencisiyim) istediğin soru varsa alabilirim ve evet mezun olunca peynir olaucam veya yoğurt
Tadını bile bilmiyorum hocam nerdeyse küçükken içmiştim ve rahatsız edici gelmişti. Laktozsuz daha iyi bir tada mı sahip acaba
Süt içmek zorunda değilsiniz. Bende pek sevmem fakat mısır gevreğime döküyorum, yoğurt veya peynir yiyorum. İçemiyorsanız zorlamayın kendinizi, bu sefer birde Yeme Bozukluğu geliştirmeyin.
Yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum da hocam hem kemik hem de kas gelişimine yardımcı olması açısından tüketmek istiyorum ama tat algım süt, beyaz peynir ve zeytine karşı çok kapalı.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Qwerty1029384756
Çok kahve tüketmiyorum hocam ama olabilir teşekkür ederim

Salep çok mantıklı hocam teşekkürler

Tadını bile bilmiyorum hocam nerdeyse küçükken içmiştim ve rahatsız edici gelmişti. Laktozsuz daha iyi bir tada mı sahip acaba

Yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum da hocam hem kemik hem de kas gelişimine yardımcı olması açısından tüketmek istiyorum ama tat algım süt, beyaz peynir ve zeytine karşı çok kapalı.
Protein sadece süt ve süt ürünlerinde değil. Mercimek, et gibi şeylerdede protein var.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Dost Laktozsuz süt dene. Soğuk iç, seversin.

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Qwerty1029384756
Onlardan almaya çalışıyorum zaten hocam. Benimki biraz daha günlük açığı kapatmaya yardımcı ekstra bir çaba

Zorlamayın bu sefer yemekten zevk almazsınız bu Yeme Bozukluğuna kadar ilerlerse sıkıntı olur.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Salep tüketebilirsin, kahve aromasını fazla kaçırmadan sütlü kahveler tüketebilirsin, laktozsuz süt tüketebilirsin, sütü kaynatıp içerisine bal karıştırıp tüketebilirsin. Gibi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Alperen Yılmaz

Ballı süt iç gaymak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom