Neler Yeni

1.700.000 tl BMW ÖNERİSİ

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Mert Uysal
eğer soğukken zincir ötmüyorsa değişmesine gerek yok
sansa atmasına gerekte yok önceki sahibi belki zincir degişiminde en kötü modelleri takmıs olabilirler , benim motorum kırıldı zinciri degişmedigim icin. 160k da almıstım arac sahibi degiştini iletmişti baktırmıstık sorun yoktu sonra anlasıldı ki zincirin türkiyede üretilen suan markasını hatırlamıyorum en kötü modellerinden yan sanayi kısaca onu takmıstı o yuzden söyledim komple borusandan motor almak durumunda kaldım rahat satılsın diye

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
sansa atmasına gerekte yok önceki sahibi belki zincir degişiminde en kötü modelleri takmıs olabilirler , benim motorum kırıldı zinciri degişmedigim icin o yuzden söyledim komple borusandan motor almak durumunda kaldım rahat satılsın diye
150kda b47 kolay kolay zincir istemez ilk zinciri ise yukarıda'da dediğim gibi eğer sabahları zincir sesi yoksa vereceği para boşa olur yada direk faturalı değişmiş şekilde alıcak

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Mert Uysal
150kda b47 kolay kolay zincir istemez ilk zinciri ise yukarıda'da dediğim gibi eğer sabahları zincir sesi yoksa vereceği para boşa olur yada direk faturalı değişmiş şekilde alıcak
kolay kolay zincir kırmaz diye bir şey yok kullanım seneryoları ile alakalı ona bakılırsa ben suan her sene turbo pinlerini degiştiriyorum suan normalde turbo her sene revizyon gören bir şey degil :) tamamen kullanıcı ile araba arasındaki gazla alakalı bir aracın ihtiyacı

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
kolay kolay zincir kırmaz diye bir şey yok kullanım seneryoları ile alakalı ona bakılırsa ben suan her sene turbo pinlerini degiştiriyorum suan normalde turbo her sene revizyon gören bir şey degil :) tamamen kullanıcı ile araba arasındaki gazla alakalı bir aracın ihtiyacı
Şu konuda haklısın kullanım senayosuna göre ama 200k binde dizel aracım'da oldu ilk zinciriyle duran 150binde de oldu. Bu biraz sizin hor kullanmanız ile alakalı bi durum. Şuan ki aracımda f30 benzinli motor kırdıktan sonra komple sıfır motor alıp koydum (eski turbosu duruyor) daha turbo ile alakalı bir problem çekmedim. Dizelinde ise bende olduğu sürece 1 kere sanayiye gitmedim eğer aracınız dizel ise çok fazla hor kullanıyorsunuz demektir.

Top Bottom