Neler Yeni

Yeni Oyunum Steam'de

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Özbaş
Türk oyun sektörünün günden güne gelişmekte olduğunu görüyorum bu beni mutlu ediyor açıkcası elinize sağlık bu tarz oyunlar gelecekte daha iyilerini yapmak için öncü niteliğinde

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,568
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
arkadaslarla korku, gerilim tarzi oyunlari oynamayı cok seviyoruz ustune bulmaca tarzı şeyler dahada keyifli yapıyor ama tek kisilikmis yine de cok guzel duruyor oyun umarım emeklerinizin karsiligini alirsiniz

• Muhteşem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
arkadaslarla korku, gerilim tarzi oyunlari oynamayı cok seviyoruz ustune bulmaca tarzı şeyler dahada keyifli yapıyor ama tek kisilikmis yine de cok guzel duruyor oyun umarım emeklerinizin karsiligini alirsiniz
o tarz bir multiplayer planımız var hocam ancak indie bir ekip olarak zaman ne getirir bilemiyoruz :)

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
irfan
Hayırlı olsun. İstek listesine ekledim çok pahalı olmazsa alırımda çıktığı zaman

• Muhteşem

Keyhens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerim
Merhaba herkese, gelistirdigimiz korku/gerilim oyunu Bearstone Campsite Steam'de yerini aldı. Steam sayfasini inceleyip beğenirseniz istek listesine eklerseniz bana çok büyük destek olmuş olursunuz. Onun dışında elestirilerinizi dinlemeyi de çokça isterim. Gördüğünüz fragman şu anda bir demo trailer, oyun çok daha fazlasını vaat ediyor ancak demo da olmayacaklari için koymadık. Yılbaşında güncellenecek. Topluluk sunucularimiza katılıp bize destek olmak isterseniz de reklam olmaması adına linklere Steam sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden dusuncelerini ileten herkese teşekkürler.

Hayırlısı olsun hocam inşallah ❤️

• Muhteşem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih

Enivici Vokke

80+ Silver