Neler Yeni

Yeni Oyunum Steam'de

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Eren
hayırlı olsun hocam tebrik ederim güzel bir projeye benziyor

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

Erdem123

80+ Bronze
Türkçe seslendirme oyunun ana sürümünde kesinlikle olacak. Ekipte ses düzenleme işiyle de ben ilgileniyorum hocam. Demoya yetişmeme imkanı olduğundan dolayı koymadık, yetişirse olacak yani. Para açısından maliyet olarak sorun oluşturmuyor ancak bir indie geliştirici olarak aynı anda 100 tane ise bakıyoruz bu yüzden demoya yetişmediği takdirde maalesef ana oyunda göreceksiniz hocam.
ekip kaç kişi

• Beğen

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
ingilizce seslendirme varken türkçe seslendirme neden yok
Demoya yetişmeme imkanı var, tam sürümde olacak. Yetişirse demoda da olacak. 0 bütçe ile çalışan bir ekip olduğumuzdan dolayı seslerle de biz ilgileniyoruz ve süreç burada yavaşlıyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba herkese, gelistirdigimiz korku/gerilim oyunu Bearstone Campsite Steam'de yerini aldı. Steam sayfasini inceleyip beğenirseniz istek listesine eklerseniz bana çok büyük destek olmuş olursunuz. Onun dışında elestirilerinizi dinlemeyi de çokça isterim. Gördüğünüz fragman şu anda bir demo trailer, oyun çok daha fazlasını vaat ediyor ancak demo da olmayacaklari için koymadık. Yılbaşında güncellenecek. Topluluk sunucularimiza katılıp bize destek olmak isterseniz de reklam olmaması adına linklere Steam sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden dusuncelerini ileten herkese teşekkürler.

Türk yapımı her oyunda Türkçe seslendirme de olması lazım bence.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Varol Can
Mark arkadaşları ile beraber kamp yapacak ve genç olduklarindan dolayı ıssız bir yerde eğlenmeyi tercih ediyorlar. Mark mesai yapıyor ve kamp yerine sonradan gidiyor, alanı keşfedip arkadaşlarını bulmaya çalışıyor. Oyunun içinde loreu anlatan birçok puzzle bulacaksınız ve ilgi çekici bir olay var bu işin arkasında. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş zamanınız olmazsa sadece istek listesine atmanız, arkadaşlarınızla paylaşmanız bile bize çok büyük yarar sağlıyor hocam. Teşekkürler.
Öncelikle hayırlı olsun İnşallah beklentini karşılar bol satışların olur. Ama benim bir sorum var .Oyunun öncelikli pazarı Türkiye .Neden baş karakterin adı Mark :D?

• Muhteşem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Öncelikle hayırlı olsun İnşallah beklentini karşılar bol satışların olur. Ama benim bir sorum var .Oyunun öncelikli pazarı Türkiye .Neden baş karakterin adı Mark :D?
Discord kapandıktan sonra oyunun öncelikli pazarı Kuzey Amerika hocam :) Biz burada bir topluluk oluşturup etkinliklerle dolu yeni bir model tanıtma amacındaydık ancak topluluk olusturabilecegimiz alan bir anda kapandı ve planlarımız suya düştü. Ben yine bu modeli bir yerden desteklemeyi ve sürdürmeyi umuyorum ancak bu kadar yogunken bir de kendi topluluk uygulamamizi geliştirip insanlarin buna guvenmesini sağlamak uzun bir süre alacak. O yüzden ya Discord açılacak ya da benim okulum bitince bir topluluk uygulaması yazacağım. Türkiye'de büyük bir ekosistem oluşturmak istiyorum. Ama imkanlarimin farkında ve gerçeğe saygılı bir insanım, hayatımı zaten zor şartlarda sürdürüyorum ve bunu daha da zorlastirirsam hiçbir şey üretemem. Biraz uzun oldu ama umarım yormamistir, hayırlısı hocam.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,488
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba herkese, gelistirdigimiz korku/gerilim oyunu Bearstone Campsite Steam'de yerini aldı. Steam sayfasini inceleyip beğenirseniz istek listesine eklerseniz bana çok büyük destek olmuş olursunuz. Onun dışında elestirilerinizi dinlemeyi de çokça isterim. Gördüğünüz fragman şu anda bir demo trailer, oyun çok daha fazlasını vaat ediyor ancak demo da olmayacaklari için koymadık. Yılbaşında güncellenecek. Topluluk sunucularimiza katılıp bize destek olmak isterseniz de reklam olmaması adına linklere Steam sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden dusuncelerini ileten herkese teşekkürler.

Hayırlı olsun, eleştiriden ziyade aklıma gelen öneriler oldu oyun outlast havası veriyor ki güzel bunun haricinde hikayeli mod dışında mapi genişletip açık dünya hayatta kalma olarak bir mod
birde sandbox bir mod yapabilirseniz ilerleyen dönemlerde benim gibi coop oynamayı sevenler coop oynar sandboxta etrafı yıkıp dökmeyi oyunun sınırlarını zorlamayı sevenlerde sınırlarını zorlar.

• Muhteşem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Hayırlı olsun, eleştiriden ziyade aklıma gelen öneriler oldu oyun outlast havası veriyor ki güzel bunun haricinde hikayeli mod dışında mapi genişletip açık dünya hayatta kalma olarak bir mod
birde sandbox bir mod yapabilirseniz ilerleyen dönemlerde benim gibi coop oynamayı sevenler coop oynar sandboxta etrafı yıkıp dökmeyi oyunun sınırlarını zorlamayı sevenlerde sınırlarını zorlar.
Co-op planlarimiz arasında ancak daha çok DL tarzi düşünüyoruz tabii bir sandbox talebi geldiğinde değerlendirilir. Outlast, evet analiz ettiğimiz ve örnek aldığımız çok yönü var ancak biz oyuncu etkileşimini on planda tutmaktan yanayız. Demo çıkış yapmadan biraz önce full sürüm traileri yayınlanacak. Takip ederseniz gelen işi daha net anlayabilirsiniz :) Teşekkürler ilgi için.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Heisenberg

Hayırlı olsun hocam. Bayağı güzel bir şey olmuş, çokça emek harcandığı belli. Ellerinize sağlık, iyi çalışmalar. 🙏🏻

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom