Büyük ihtimalle öyle oldu çünkü 1 taneyle kaçakçılık olmaz.Biz de onu anlayamadık zaten. Vergisini ödeyelim dedik kabul etmediler. Bizi mi koparıyolar anlamadım.
ben de tam onu sordum bi araştıralım.cimere şikayet
rüşvetle geçiriyorlar diye biliyorumHollanda dan aldığımız ps 5 pro cihazımızı kapıkule sınır kapısında el koydular. Faturası olması ve pasaporta işlenmiş olmasına rağmen nasıl alabiliyorlar. vergisini ödeyelim dedik kabul de etmiyorlar. nasıl geri alabiliriz bilgisi olan var mı?
Reis keşke orada polisi falan arasaydınız şimdi çok geç olabilir.ben de tam onu sordum bi araştıralım.
memurların canı sıkıldı herhalde biraz fifa atarlar sonra e-ihaleden alırsın geri kardeşim.
Türkiye tarafında rüşvet çok nadir oluyor ağır cezaları var memura. bulgaristan olsa halledilirdi de.rüşvetle geçiriyorlar diye biliyorum
Ben 14 Pro Max almıştım sabun kutusunda getirmiştim kanka bence ps5 proyu tencere kutusuna falan koysan geçerdinHollanda dan aldığımız ps 5 pro cihazımızı kapıkule sınır kapısında el koydular. Faturası olması ve pasaporta işlenmiş olmasına rağmen nasıl alabiliyorlar. vergisini ödeyelim dedik kabul de etmiyorlar. nasıl geri alabiliriz bilgisi olan var mı?