Neler Yeni

Sınır kapısında Playstation 5 promuza el koydular

Roguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih Şenarslan
Nereye şikayet edebiliriz bilen var mı?

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
Hollanda dan aldığımız ps 5 pro cihazımızı kapıkule sınır kapısında el koydular. Faturası olması ve pasaporta işlenmiş olmasına rağmen nasıl alabiliyorlar. vergisini ödeyelim dedik kabul de etmiyorlar. nasıl geri alabiliriz bilgisi olan var mı?
rüşvetle geçiriyorlar diye biliyorum

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kadir
Memurlar el koymuş bildiğin.Gerekli yerlere şikayet et katıyla al

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz
Çağır polisi yapcak bisey yok.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha öncede görmüştüm bir yerde, sizin gibi bir sürü kişi bu durumdan muzdarip, kapalı kutu cihazlara direkt el koyabiliyorlar, kutusu açık olsaydı sorun olmazdı muhtemelen. Siz genede hakkınızı arayın ama pek bir şey çıkacağını sanmıyorum, ülke adaletini biliyoruz zaten.

Ps4cü35

80+ Bronze
Hollanda dan aldığımız ps 5 pro cihazımızı kapıkule sınır kapısında el koydular. Faturası olması ve pasaporta işlenmiş olmasına rağmen nasıl alabiliyorlar. vergisini ödeyelim dedik kabul de etmiyorlar. nasıl geri alabiliriz bilgisi olan var mı?
Ben 14 Pro Max almıştım sabun kutusunda getirmiştim kanka bence ps5 proyu tencere kutusuna falan koysan geçerdin

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
Hocam cimere şikayette bulun hemen adamın yanında ayrıca bulunduğunuz yere gümrük polisini havalanı polisimi her nerdeyseniz çağırın internetten kanunu aç göster polise de öyle bir sünya yok

Top Bottom