Neler Yeni

MSI MAG 274QPF 2K 8.300

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Furkan
QD modeli değilse her türlü Philips Evnia tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
QD modeli değilse her türlü Philips Evnia tercih ederim.

Neden

?
Ben de merak ediyorum. Zira düzgün bir incelemesi yok.

Şurada bir incelemesi var ama Philips ile kıyaslayacak kadar değil. Buradaki incelemeye göre SDR'da Philips'ten 100 nit daha parlak ama kontrast da 1000:1'in altında. Philips'in 1250:1 olduğunu ve dinamik kontrast ile 1300-1400 civarına cıkarilabildiği düşünülürse MSI'ın eksisi büyük burada. Düzgün bir ghosting testi yapılmamış ama çok hızlı gözükmüyor MSI. Satın alan birisi varsa bunu test edebiliriz gerçi.

Philips daha ucuz + daha detaylı incelemesi var ve bir tık Philips daha önde duruyor. Dolayısıyla onu öneriyorum.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Duman
Mag değil bu model ve indirim falan yok boş boş konular

mamadiali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mali
MSI cihazlarda cok fazla dikey cizgilenme ve akabinde goruntunun gitmesi sorunu var yeni garantiden iade aldim internette baktigima gore msi'de yaygin problem model farketmeksizin rastladim. QD ise ve Garanti 3 sene ise alinabilir yine de.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
7699 n11 den dün aldım hala o fiyat

MSI cihazlarda cok fazla dikey cizgilenme ve akabinde goruntunun gitmesi sorunu var yeni garantiden iade aldim internette baktigima gore msi'de yaygin problem model farketmeksizin rastladim. QD ise ve Garanti 3 sene ise alinabilir yine de.
almadan once konu acarız kimse su var bu var demez aldıktan sonra bin tane olumsuz sey duyuyom goruyom, neden boyle ya

Son düzenleme:

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
7699 n11 den dün aldım hala o fiyat

almadan once konu acarız kimse su var bu var demez aldıktan sonra bin tane olumsuz sey duyuyom goruyom, neden boyle ya
Söyledikleri sorunların kronik olup olmadığinı bilmemize imkan yok. Diğer markalarda da oluyor.

24G4X gibi bir durum olursa kronik olduğunu anlarız ki öyle bir şey yok su an.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Söyledikleri sorunların kronik olup olmadığinı bilmemize imkan yok. Diğer markalarda da oluyor.

24G4X gibi bir durum olursa kronik olduğunu anlarız ki öyle bir şey yok su an.
yarın geliyo bakalım sistemle birlikte ikisinide denicem hayırlısı, insallah problem cıkmaz ikisinde de.

Farex

80+ Silver
Bende MSI MAG 274QRF QD E2 aldım ve kullanıyorum. Bahsettiğin şeylerin hiçbiri yok çok güzel monitör ve internette ben bu modeli çok araştırdım neredeyse hiç şikayeti yok herkes beğenmişti aldım kullandım her şey çok güzel 2-3 gün önce 1 tane ölü piksel ve 1 tane sıkışmış piksel olduğunu farkettim. Normal her monitörde olabilicek bir şey ve bende amazondan aldığım için iade yapıp yenisini alacağım, yani senin bahsettiğin gibi bir şey yok.

Top Bottom