Neler Yeni

Yardım AULA F75 KLAVYE IŞIKLARI KESİLİYOR BATARYA IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR !

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
Arkadaşlar adamakıllı kullanmadan 1 gün bile geçmeden bunu yaşayıp duruyorum ilk yaşadığımda şarjı bitti galiba diye taktım şimdi yine olmaya başladı ışıklar geliyor 2 saniye sonra gidiyor batarya ışığı yanıp sönüyor şarjı bitmiş olamaz kullanmadım bile başka sebep ne olabilir

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
fn + shift yap kilitle o ışığı şarjı öğrenmek için fn + b yapacaksın

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fn + shift yap kilitle o ışığı şarjı öğrenmek için fn + b yapacaksın
fn b yaptığımda kırmızı bir ışık yanıyor göstergenin altındaki tuşların arasında

Spectre_zz

80+ Bronze
Yaz, yazzzzz. Sayfalarca abartıldı edildi yaz hocam. Babamızın ürünü değil. Ama bakınca 900 liraya Türkiye'de bu tarz ürün yok mecbur aldık. Sorun yaşayanlarda var ne yapalım 😄
Daha deminki konuda agresilesirsem ceza alacaktim 10 tane cakkal beni pressliyordu daha yazmiyorum ALIN KARDESIM COK GUZEL KLAVYE ALINNNNN 😂😂😂

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarjı bitmiş klavyenin hızlı şarj aletine bağladınız mı hocam kitapçığınsa hızlı şarj yapmayın yazıyor demişti bir arkadaş
içerisinden çıkan kabloyu bilgisayarımın usb girişine taktım bir yanlışlık yok demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarjı bitmiş klavyenin hızlı şarj aletine bağladınız mı hocam kitapçığınsa hızlı şarj yapmayın yazıyor demişti bir arkadaş
şarjının dolduğunu sol üstteki yerden mi anlıcam peki usta

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
sadece şu emojiyi bırakmak istiyorum :)

umtb

80+
Daha deminki konuda agresilesirsem ceza alacaktim 10 tane cakkal beni pressliyordu daha yazmiyorum ALIN KARDESIM COK GUZEL KLAVYE ALINNNNN 😂😂😂
Klavye gayet güzel bu fiyata tr de membran alırsınız sorunu olan mh ye bağlanır belirli ücret iadesini alır yada iade eder forumda yüzlerce kişi aldı klavyeyi elbette arada sorun çıkar bu şekilde abuk subuk cevaplar yazıp milleti galyana getirmeyin yanık olmayın

Spectre_zz

80+ Bronze
Klavye gayet güzel bu fiyata tr de membran alırsınız sorunu olan mh ye bağlanır belirli ücret iadesini alır yada iade eder forumda yüzlerce kişi aldı klavyeyi elbette arada sorun çıkar bu şekilde abuk subuk cevaplar yazıp milleti galyana getirmeyin yanık olmayın
Sensin yanik 😆

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
bi benimki gelmedi 2 kasımda aldım şu ptt varya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri