Yigitozmen1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Yiğit
Arkadaşlar Corsair SPEC-05 kasam var be bilgisayrımın bileşenleri şu şekilde ekran kartım gtx 1660 super ryzen 5 2600 işlemcım var ve b450m s2h ana kartım var şöyle bir değişiklilik yapma kararı aldım ram ve işlemcımı degıstırecegım işlemcımı ryzen 5 5600 almayı dusunuyorum fakat araştırmalarım sonucunda stok fan yeterli kalmıyormuş bende bu yuzden kule tipi fan alacagım yanına fakat kasam eski ve hava akışı cok ıyı olmayan bır kasaymış ve hangı dogru duzgun cıft fanlı kule tiplerıne baksam kasama olmuyor cunkı cpu yukseklıgı 150mm kasamın bende kasa bakmaya karar verdım bu sonuclara dayanarak hem eskı kasamdan kurtulmama vesıle oldu gıbı bır şey kasaya ayıracagım cok fazla bır buççem yok fakat bırazda tarz dursun guzel dursun dıye şöyle bır kasa buldum https://www.akakce.com/bilgisayar-k...micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,573889671.html ve hoşumada gitti fakat ınternette herhan gıbı bır test vıdeosunu gormedım karşılaşmadım forumlardada ustune cok konusulmuyor yanı aydınlatıcı bır yanıt yok en azından bu kasa alınır mı? hava akışı nasıldır tarz ve gorunus olarak benım cok hosuma gıttı fakat pek anlamadıgım şeyler o yuzden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim.