Neler Yeni

LG 24” UltraGear 24GS65F-B vs MSI MAG 256F

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
İsrafil can
Evet. Ölçülerimi atayım mı?
Bu cihazların parasından haberin var mı senin? Dünya'da yapan sayılı kanal varken bende olacak hali yok. Yapanlardan testlerine bakıyoruz elbette. Testlere bir bak bakayım. Ben bütün ön bilgilere ve yüzlerce inceleme deneyimine, yıllık fiyat geçmişine sahip olarak bu testleri izliyor; TR fiyatına göre diğer ürünlerle karşılaştırıyor ve Türkçe'ye çevirip kendi açıklamalarımla ve mantığıyla anlatıyorum.
aynen tamam kardeşim en iyi inceleyici sensin ben 2 sinide kullanma fırsatı buldum ve bana göre ayakları hariç lg daha iyi okey .

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
aynen tamam kardeşim en iyi inceleyici sensin ben 2 sinide kullanma fırsatı buldum ve bana göre ayakları hariç lg daha iyi okey .
Açıkladığıma değmezmiş.

Remember arkadaşlar remember. Monitör sihir değildir. Size göresi olmaz bu işin. Matematiğe göresi olur ve matematik bir bilimdir. 2+2=5 yapmaz.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
bende LG nin 144 hz olanı var memnunum tavsiye ederim yalnız söyle bir durum var ilk aldıgımda hdr destekliyordu 6 ay kadar kullandım filim felan izlerken ama şuan hdr desteklemiyor diyor anlamış degilim servis ekran kartınızdan kaynaklı bır durum dedı 7700xt ekran akrtım var

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
Açıkladığıma değmezmiş.

Remember arkadaşlar remember. Monitör sihir değildir. Size göresi olmaz bu işin. Matematiğe göresi olur ve matematik bir bilimdir. 2+2=5 yapmaz.
Çok kafa kafaya ürünler anladığım kadarıyla ama renk olayından dolayı MSI aldım. Dediğim gibi pivot umrumda olan bir şey değil. Teşekkürler bilgi için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisininde kullandım derken marka olarak mı yoksa başlıktaki 2 modeli de mi kullandınız?

Son düzenleme:

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
İsrafil can
Çok kafa kafaya ürünler anladığım kadarıyla ama renk olayından dolayı MSI aldım. Dediğim gibi pivot umrumda olan bir şey değil. Teşekkürler bilgi için.

İkisininde kullandım derken marka olarak mı yoksa başlıktaki 2 modeli de mi kullandınız?
2 modelide deneme fırsatım oldu ben ayakları hariç lgyi daha çok beğendım ama masa küçükse lgnın ayakları cok büyük

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Değil yahu nereye kafa kafaya?

Bakın bu LG de dümdüz bir monitör. Tek özelliği 180Hz olması başka hiçbir sey yok. %100 sRGB yazan bir laptop paneli bile bundan daha iyi görüntüye sahip. MAG 256F ise geniş gamut bir monitör.

Siz sihirlere ve internetteki rastgele A1 Türkçeli bir adamın yazdıklarına inanmaya devam ededurun. Bu kafayla Türkiye'ye hiçbir zaman iyi bir monitör incelemecisi gelmeyecek. Monitör önüne geçip "Ohuav arkadaşlar baksaniza çok iyi bakin oynuyorum." diyip sponsorluklardan parayı kaldırıp sizi karanlıkta birakan teknoloji kanallarından başka bir şey göremeyeceksiniz. Biz gerçek incelemelere bakıp insanlara yardımcı olup paralarını korumaya devam edeceğiz.

Son düzenleme:

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar

Bakın bu LG de dümdüz bir monitör. Tek özelliği 180Hz olması başka hiçbir sey yok. %100 sRGB yazan bir laptop paneli bile bundan daha iyi görüntüye sahip. MAG 256F ise geniş gamut bir monitör.

Siz sihirlere ve internetteki rastgele A1 Türkçeli bir adamın yazdıklarına inanmaya devam ededurun. Bu kafayla Türkiye'ye hiçbir zaman iyi bir monitör incelemecisi gelmeyecek. Monitör önüne geçip "Ohuav arkadaşlar baksaniza çok iyi bakin oynuyorum." diyip sponsorluklardan parayı kaldırıp sizi karanlıkta birakan teknoloji kanallarından başka bir şey göremeyeceksiniz. Biz gerçek incelemelere bakıp insanlara yardımcı olup paralarını korumaya devam edeceğiz.
Dostum dediğim gibi zaten MSI olanı aldım. Adam da fikrini belirtmiş onu da terslemeden teşekkür ettim zaman ayırdığı için. Aklı olan zaten ben sevdim diye bir yoruma güvenip ürün almaz, alıyorsa yorumu atana değil alanda problem aramak lazım. Tekrar teşekkürler bilgi için.

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar

Hocam bir de Aryond A24 hakkında yorumun varsa yazabilir misin?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam bir de Aryond A24 hakkında yorumun varsa yazabilir misin?
TR marka. TR'de monitörü gercekten inceleyen olmadığı ve TR markayı da yurtdışı incelemelerde bulamadığimız için nedir necidir bilemiyorum. Monitör de kağıt üstünde incelenecek en son ürünlerden biri olduğu için incelemesi olmayanı önermiyoruz.

Dostum dediğim gibi zaten MSI olanı aldım. Adam da fikrini belirtmiş onu da terslemeden teşekkür ettim zaman ayırdığı için. Aklı olan zaten ben sevdim diye bir yoruma güvenip ürün almaz, alıyorsa yorumu atana değil alanda problem aramak lazım. Tekrar teşekkürler bilgi için.
Haklısınız. Ama ben alt kısmı zaten sizin için yazmamiştım.

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
TR marka. TR'de monitörü gercekten inceleyen olmadığı ve TR markayı da yurtdışı incelemelerde bulamadığimız için nedir necidir bilemiyorum. Monitör de kağıt üstünde incelenecek en son ürünlerden biri olduğu için incelemesi olmayanı önermiyoruz.

Teşekkürler

Yakın zamanda indirim bitmezse alıcam bu Aryond'u merak ettim nasıl bir şey. Kuveyt Türk sağolsun peşin fiyatına 12 taksit yapmış :)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Teşekkürler

Yakın zamanda indirim bitmezse alıcam bu Aryond'u merak ettim nasıl bir şey. Kuveyt Türk sağolsun peşin fiyatına 12 taksit yapmış :)
256F yerine tercih etmeyin. 2023 modeller bile çok gölgede kalmişken Monster'ın eski bir monitörünün 2024'ler ile aşık atacak olması çok düşük bir ihtimal haberiniz olsun. Atamaz diyeceğim de demiyorum işte siz anlayın.

Bana yorumumu sordunuz. Özelliklerini bilmediğim için yorum yapmadım. Öneri için yazmadım onu. Öneriyor musunuz diye sorsanız önermiyorum net.

Massive1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berat Efe Çalar
bence lg hdr 10 da var msi ın bazı fp modellerinde ışık sızması veya ölü piksek sorunları çok cıkıyormus galiba lg üzmez

Top Bottom