Neler Yeni

LG 24” UltraGear 24GS65F-B vs MSI MAG 256F

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Uygunsuz davranış
Bi çeneni kaparsan sevinirim.

Monitör alıp da yanlış ayar yapan her kişi için 1 dolar biriktirseydim şu an çok param vardı. Kusurlu ürün gelmediyse çözeriz.

Sende harbiden kafa yok. Az olsa zaten anlardın bırak bunu, herhangi bir yeni model IPS'in 2015 TN'den kötü olamayacağını. Bir sorun olduğu belli.
Edit: Aşağıda öven ve çok canlı olduğunu söyleyip resmini paylaşan arkadaşı bana atmamışsınız görüyorum ki. Nasıl laf soktuysam acısı geçmemiş belli ki.

Son düzenleme:

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
İsrafil can
Bi çeneni kaparsan sevinirim.

Monitör alıp da yanlış ayar yapan her kişi için 1 dolar biriktirseydim şu an çok param vardı. Kusurlu ürün gelmediyse çözeriz.

Sende harbiden kafa yok. Az olsa zaten anlardın bırak bunu, herhangi bir yeni model IPS'in 2015 TN'den kötü olamayacağını. Bir sorun olduğu belli.
Edit: Aşağıda öven ve çok canlı olduğunu söyleyip resmini paylaşan arkadaşı bana atmamışsınız görüyorum ki. Nasıl laf soktuysam acısı geçmemiş belli ki.
saygısız terbiyesiz seni bildireceğim umarım gereğini yaparlar senin gibi saygısız mahluka

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
Beyler alakasız ama bu mag256f de hdmi 2.1 yokmuş DisplayPort kullanmam gerek doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğruysa var mı bi model öneriniz?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Beyler alakasız ama bu mag256f de hdmi 2.1 yokmuş DisplayPort kullanmam gerek doğru mu?

Doğruysa var mı bi model öneriniz?
Konsol kullanmıyorsanız DP ile kullanmanız lazım zaten. Yoksa monitörün özelliklerini kısıtlayabilirsiniz. Yeterli bir bant genişliğine sahip HDMI elbette kısıtlamaz ama bu fiyatta onu bulamazsınız.

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
Konsol kullanmıyorsanız DP ile kullanmanız lazım zaten. Yoksa monitörün özelliklerini kısıtlayabilirsiniz. Yeterli bir bant genişliğine sahip HDMI elbette kısıtlamaz ama bu fiyatta onu bulamazsınız.
Var mı bi model önerisi

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
HDMI 2.1'li bu segment tek bildiğim R25i var. Başka da bulamazsınız iyi bir model. O da 6000. Fiyatını da etmez zaten.
Yok kablo lazım kutudan dp kablosu çıkmıyor

Yok kablo lazım kutudan dp kablosu çıkmıyor
Mag 256F için soruyorum

Yani bi kablo önerisi lazım yeterli seviyede, ürün zaten 4000 lira 500 lira bide kablo gibi gördüm 500 lira nedir ya

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
Şaka gibi fiyatlar. 350 lira olan yeterli mi bari? O bile çok ama elden bir şey gelmiyor

1k 180hz desteği lazım sadece

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şaka gibi fiyatlar. 350 lira olan yeterli mi bari? O bile çok ama elden bir şey gelmiyor

1k 180hz desteği lazım sadece
350 olan yeterlidir hocam fazlasıyla. Aldığınız monitörden bütçeniz bell izaten. Monitöre 4k verip kabloya 1k vermek saçmalık olurdu. Başka gören olursa diye daha pahalı ürünler de paylaştım.

Hem, fiyat geçmişini kontrol etmedim ama Kabledirekt indirimde gözüküyor. Yoksa 350 olacağını sanmıyorum zaten. İyi markadır.

Daha ucuzu da iş yapar. Ama en ucuz alınabilir şeyler şöyledir:
130 fazla verip Kabledirekt almak çok daha mantıklı diye onu attım. Çok sıkışıksanız 200'lüklere bakın Dark falan.

ZarglesS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Çınar
350 olan yeterlidir hocam fazlasıyla. Aldığınız monitörden bütçeniz bell izaten. Monitöre 4k verip kabloya 1k vermek saçmalık olurdu. Başka gören olursa diye daha pahalı ürünler de paylaştım.

Hem, fiyat geçmişini kontrol etmedim ama Kabledirekt indirimde gözüküyor. Yoksa 350 olacağını sanmıyorum zaten. İyi markadır.

Daha ucuzu da iş yapar. Ama en ucuz alınabilir şeyler şöyledir:
130 fazla verip Kabledirekt almak çok daha mantıklı diye onu attım. Çok sıkışıksanız 200'lüklere bakın Dark falan.
Allahtan satıcı Amazon, elimde indirim çeki vardı THY sağolsun. 90 liraya geldi yoksa 8. kattan atlayacaktım.

Top Bottom