şuan benim kullandığım tft ekranlı Ajazz AK820PRO var ama fiyatı 2.5k amazon tr deNotebook kullanacağım için kablosuz olması önemli bide gif koyabilecek küçük bi ekranı olursa iyi olur
ak820den başka ekranlı yok o parayaNotebook kullanacağım için kablosuz olması önemli bide gif koyabilecek küçük bi ekranı olursa iyi olur
Olsun çıkarız burs parasi 4k zatenak820den başka ekranlı yok o paraya
Valla normalde evde wraith w75 var biraz farkli olsun ajazz apex ile uyumlu olsun diyeEkranı napıcan agani gel sana 2 tane F75 saralım
Çok fark var fiyat konusunda ama bi tane membrane vardı forumda konusu açılmıştı o ekranlıydı ucuzduOlsun çıkarız burs parasi 4k zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla normalde evde wraith w75 var biraz farkli olsun ajazz apex ile uyumlu olsun diye
Link varmiaulacılar koşun koşunn
şuan benim kullandığım tft ekranlı Ajazz AK820PRO var ama fiyatı 2.5k amazon tr de
Klavye 2k ayirip kulaklikta almak vardi aklimda normaldeÇok fark var fiyat konusunda ama bi tane membrane vardı forumda konusu açılmıştı o ekranlıydı ucuzdu
hocam stok bitmiş ama bekleyin ileride yenilerler belki link buydu;Link varmi
Klavye 2k ayirip kulaklikta almak vardi aklimda normalde
Değmaz yahocam stok bitmiş ama bekleyin ileride yenilerler belki link buydu;
aulamı önerseydim hocam benimde kullandığım ve memnun kaldığım en ucuz ve kaliteli tr satışlı ekranlı mekanik klavye bu benceDeğmaz ya
Al geç kanka 800 liraya daha iyisi var mı yaAula f75 aliyimmi ya kararsizim arkadaş aldı ama
Yok kral ona bişey demiyomda çok pahalı ürün değmezaulamı önerseydim hocam benimde kullandığım ve memnun kaldığım en ucuz ve kaliteli tr satışlı ekranlı mekanik klavye bu bence