Neler Yeni

Duke 250 mi MT-25 mi

bsadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Şadi
Arkadaşlar merhaba, biraz acil bir konu kararsız kaldım. Bu ay başında motor alacağım önceki konudan hatırlayanlar. 2025’i beklemeyeceğim. Günde 60 Km yol yapıyorum, Duke 250 ile Mt-25 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim neden?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mt-25 tercih ederdim. Duke'e göre değerini daha çok koruyan bir model. İkinci el pazarı daha aktif. İleride satar satmazsın konu bundan ziyade değerini koruması.

bsadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Şadi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mt-25 tercih ederdim. Duke'e göre değerini daha çok koruyan bir model. İkinci el pazarı daha aktif. İleride satar satmazsın konu bundan ziyade değerini koruması.
en azından 1 yıl binerim. performans açısından fark var mıdır?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
en azından 1 yıl binerim. performans açısından fark var mıdır?
Youtube'dan karşılaştırma kullanıcı videolarına bak daha iyi olur dostum. Duke şehir içinde daha atik mt uzun yolda daha rahat. Ama bajaj gibi f/p markaları tercih etmeyeceksen belli bir bütçeden sonra yatırım olarak bakıyorum ben olaya. Duke'ün pazarı mt kadar aktif değil. Değerini de çok korumuyor. Şimdi duke'ün 25 modeli de gelecek olursa 24 modele ilgi azalabilir. İkisi arasında benim tercihim mt olurdu. Ama 250-300bin arasına ikinci elde 24 model duke 390ı da gözüm kapalı alırdım :)

bsadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Şadi
Youtube'dan karşılaştırma kullanıcı videolarına bak daha iyi olur dostum. Duke şehir içinde daha atik mt uzun yolda daha rahat. Ama bajaj gibi f/p markaları tercih etmeyeceksen belli bir bütçeden sonra yatırım olarak bakıyorum ben olaya. Duke'ün pazarı mt kadar aktif değil. Değerini de çok korumuyor. Şimdi duke'ün 25 modeli de gelecek olursa 24 modele ilgi azalabilir. İkisi arasında benim tercihim mt olurdu. Ama 250-300bin arasına ikinci elde 24 model duke 390ı da gözüm kapalı alırdım :)
dediğiniz gibi yapabilirim, 290’a 390 var mesela 1600kmde çok daha mantıklı olur bencece

bsadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Şadi
Merhaba tekrar rahatsız ediyorum, 2022 Model 16.500’de hatasız 390 RC alınır mı sizce bir tanıdıktan.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sıfır olacaksa MT. 2. el olacaksa hangisi daha temizse o.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Her ikisine de fazladan para vermektense Bajaj Dominar 250 D tercih ederim. 120 - 130 km/h hızlarda rahat bir şekilde uzun yolculuk yapabilirsiniz.

Ayrıca hangi motosiklet olursa olsun 0 km almaya özen gösterin. Rodaj, bakım, kullanım biçimi ve daha fazlası bilinçsizce olduğu sürece bunun sıkıntısını motosikletin sonraki sahipleri çekecektir.

bsadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Şadi
Güzel fiyat ama sıfırı 270.
İşte o kadar bütçeye çıkabilir miyim diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her ikisine de fazladan para vermektense Bajaj Dominar 250 D tercih ederim. 120 - 130 km/h hızlarda rahat bir şekilde uzun yolculuk yapabilirsiniz.

Ayrıca hangi motosiklet olursa olsun 0 km almaya özen gösterin. Rodaj, bakım, kullanım biçimi ve daha fazlası bilinçsizce olduğu sürece bunun sıkıntısını motosikletin sonraki sahipleri çekecektir.
genciz güzeliz :) hocam akşamları dışarı çıkıyorum biraz dikkat çekelim diye görünüşede önem veriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel fiyat ama sıfırı 270.
Nisan veya Haziranda satacağım yüksek ihtimalle bu arada.

Son düzenleme:
Top Bottom