Neler Yeni

WİNDOWS 11 veya WİNDOWS 10

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tahir
yeni laptoplarda w11 kurman ileri donuk daha iyi olur,
çünkü w10 driver da bazen sıkıntı cıkartabiliyor..
key için fazla para vermene gerek yok 10/11 aynı keydir.
alacagın oem keyin sadece sana ait oldugunu zannetme, aynı oem ile 6 pc, retail ile 14 pc etkinleştirdik.
suan free olarak 370 civarı home retail key var piyasada..
butun keyler aynı işi yapıyor, free,sitelerden veya microsof tam al vs..
Sadece bana ait olmaması bir sorun yaratır mı? İşletim sistemi düzgün stabil ve güvenilir olsun diye satın almayı düşünüyorum ama herhangi bir espirisi yoksa demo olarak da kullanılır Microsoft'un sitesinden Windows 11 PRO 10k civarı bir rakama satılıyor o parayı vermekte biraz mantıksız.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
snop02
Sadece bana ait olmaması bir sorun yaratır mı? İşletim sistemi düzgün stabil ve güvenilir olsun diye satın almayı düşünüyorum ama herhangi bir espirisi yoksa demo olarak da kullanılır Microsoft'un sitesinden Windows 11 PRO 10k civarı bir rakama satılıyor o parayı vermekte biraz mantıksız.
sorun olmaz, 2010 civarından beri bole ofis/windows kullanıyoruz..Sorun yasamadım, yasayanda gormedim..
onemli olan 1 kere pc yi microsoft sunuculara tanıtmak.
anakart degiştirilmedigi surece keyleri kullanmasanızda oto etkinleştiriyor zaten..

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tahir
sorun olmaz, 2010 civarından beri bole ofis/windows kullanıyoruz..Sorun yasamadım, yasayanda gormedim..
onemli olan 1 kere pc yi microsoft sunuculara tanıtmak.
anakart degiştirilmedigi surece keyleri kullanmasanızda oto etkinleştiriyor zaten..
Anladım teşekkür ederim. Son olarak oem mi retail mi satın almamı önerirsiniz hangisi daha iyi olur fiyat olarak aralarında pek bir fark yok.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
snop02
Anladım teşekkür ederim. Son olarak oem mi retail mi satın almamı önerirsiniz hangisi daha iyi olur fiyat olarak aralarında pek bir fark yok.
retail kullandım bugune kadar ve kullanıyorum..
fark etmiyor, oem/retail olması..
sahsen retail..

Top Bottom