Neler Yeni

Yardım İtopya garanti süreci

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
banada aynısı yaptılar, corsair void elite wirelles im vardı. Konuyu THH ye taşıyacağımı söyledim, iade istemediğimi ürünün değişimini istediğimi belirttim zar zor değişim yaptılar. Ürünü 900 liraya almıştım garantiye gönderdiğim zamanlar ürün 2000 liraydı, bana 900 lira vereceklerini söylediler. Bu yüzden itopyadan artık alışveriş yapmıyorum
Bunlar aldığım monitörü sürekli aynı fiyata indirim kafasıyla düşürüyorlar zaten 1.5 yıl kullandığım monitör için aldığım fiyatı göndermeleri de çok beni bozan bir durum değil lakin uğraştırıcı. Tekrar indirim sürecini vs beklemem veyahut üstüne koyup yenisini almam lazım. Yani bana ücret iadesini kabul etsem sanki aldığım fiyata 1.5 yıllık monitör satmış ve üstüne koyup daha iyisini alma kafasına giricem mecbur olarak. Bahsettiğiniz konu evet böyle bir art niyet sergiliyorlar lakin ben yine ülke şartlarına göre haklı çıkmama sevinme durumundayım 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade edilen parayla o monitörü tekrar alamayacağınız için, iade mağazaların işine geliyor. Aynısını Microsoft'ta yapıyor. Gerçi Microsoft birde THH vesaire uğraştırıyor.
Hocam gerçek anlamda uğraşmaktan sıkıldığımı bildiğim için kendileri için uygun olanı bana söylüyorlar. Bende yedek monitör olmasına rağmen sıkıldım birde olmayıp ta garanti bekleyen olsa yarı fiyatını göndermelerine bile razı gelir

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
kanka kronik sorun varsa yenisini gönderseler bile aynı sorunlar yenisinde olmayacak mi? ben senin yerinde olsam parayı alır üzerine biraz daha koyar daha iyisini alırım

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
kanka kronik sorun varsa yenisini gönderseler bile aynı sorunlar yenisinde olmayacak mi? ben senin yerinde olsam parayı alır üzerine biraz daha koyar daha iyisini alırım
Bende şuan aynısını düşünüyorum

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
yani mantıklı olan o yeni yıla girerken bir sürü üründe indirim oluyor kaç kişi 27inch monitör aldı 0.5ms yanlış hatırlamıyorsam tekrar olur bence

Top Bottom