Neler Yeni

İNCE HESAP ARIZALI İŞLEMCİ GÖNDERDİ !!!

Lynton.

80+
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar incehesap üzerinden 7700xt ve 8400fli ddr5 bir sistem aldım demonte bir şekilde. Geçen hafta cuma günü satın aldım salı günü elime ulaştı ve bugün montajlamaya başladım montajı bitirdim sistemi başlattım ve anakartımda cpu kırmızı ışık dram sarı ışık ve ekrana görüntü gelmemesi ile karşılaştım ne yaptıysam olmadı ve en son olarak vatan bilgisayarın yolunu tuttum ve yalvar yakar oradaki personele bir göz atmasını istedim. Kendisi çok sağolsun beni kırmayıp elindeki 7500f işlemciyi benim sistemime taktı ve kırmızı yanan işlemci normale döndü ve bana sorunun işlemci de olduğunu anlattı tabi ki ben şok ondan sonra müşteri hizmetlerini aradım ve mesai saatleri dışında oldukları için tele sekreter açtı yarın tekrar arayacağım ve mağazalarına gidip elden ürünün değişimini isteyeceğim aranızda bu durumu yaşayan veya nasıl bir yol izlememi öneren birisi varmı ?

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod
Dostum anakartla alakalı olabilir bios sürümün 8 serisini desteklemiyor olabilir. bir ona bak istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Arda Karatay
8 10 ay önce bende işlemci iadesi yapmıştım İncehesap a . Sorgusuz değişim sağlanmıştı

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Kenan Çelik
İşlemcide sorun olacağını sanmıyorum. Bios sorunu yaşıyor gibisin.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar incehesap üzerinden 7700xt ve 8400fli ddr5 bir sistem aldım demonte bir şekilde. Geçen hafta cuma günü satın aldım salı günü elime ulaştı ve bugün montajlamaya başladım montajı bitirdim sistemi başlattım ve anakartımda cpu kırmızı ışık dram sarı ışık ve ekrana görüntü gelmemesi ile karşılaştım ne yaptıysam olmadı ve en son olarak vatan bilgisayarın yolunu tuttum ve yalvar yakar oradaki personele bir göz atmasını istedim. Kendisi çok sağolsun beni kırmayıp elindeki 7500f işlemciyi benim sistemime taktı ve kırmızı yanan işlemci normale döndü ve bana sorunun işlemci de olduğunu anlattı tabi ki ben şok ondan sonra müşteri hizmetlerini aradım ve mesai saatleri dışında oldukları için tele sekreter açtı yarın tekrar arayacağım ve mağazalarına gidip elden ürünün değişimini isteyeceğim aranızda bu durumu yaşayan veya nasıl bir yol izlememi öneren birisi varmı ?
Hocam bozuksa değişim olur zaten ama sizin probleminiz biosla da alakalı olabilir. Güncelleyip deneyin.

Lynton.

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar bios update nasıl yapabilirim peki anakartım msi pro a620 m e
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bozuksa değişim olur zaten ama sizin probleminiz biosla da alakalı olabilir. Güncelleyip deneyin.
İşlemcide sorun olacağını sanmıyorum. Bios sorunu yaşıyor gibisin.
8 10 ay önce bende işlemci iadesi yapmıştım İncehesap a . Sorgusuz değişim sağlanmıştı
Dostum anakartla alakalı olabilir bios sürümün 8 serisini desteklemiyor olabilir. bir ona bak istersen
peki nasıl update yapabilirim

ByVaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kahin
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Sigara - MTL/DL Atomizer - DIY Likit - Pod/Mod

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Rick Baba
Demonte almışsın, Adamlar nereden bilecek bozuk olduğunu. İade veya değişim iste. Hatta 7500F ile değişim yap.

Lynton.

80+
Anakart modelin nedir?
msi a620 pro m e modeli biraz araştırdım ilk mart 2023te çıkmış anakart ve ilk çıktığında 6. ve 7. nesilleri destekliyormuş 8. nesil güncellemesi 17 ekimde gelmiş belki bana eski stok bir ürün gelmiş olabilir

EsdeathSama

80+ Bronze
Demonte aldığın için konu biraz uzar. Sen hasar vermişsin diyebilirler. Veya işlemci dediğin gibi fabrika çıkışlı bozuk olabilir. En mantıklı ihtimal bios güncellemesi yaparak test etmen olur.
İşlemci yanlış takmak, doğru takmaktan daha zor zaten. Fabrika çıkışı hata olma imkanı da incehesap gibi büyük bir partner için düşük şans.

Krfmed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan demirhan
Bence bios update ile düzeltebilirsin ama başka işlemci bulman lazım yani işin yaş, onun yerine geri iade veya değişim yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,853
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom