Neler Yeni

North Bayou Monitör standı sorunları

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
Selamlar dostlar iyi geceler herkese. Sizden fikir almak için yazıyorum. H180 beyaz modelini aldım memnunum aslında tek bir konu hariç o konuda ciddi moralimi bozdu. Masam yandan duvara yapışık ama arka kısımdan yapışmıyor monitör tutucu yüzünden. monitörleri uzak konuma yerleştirdiğim için standın kolları duvara değiyor bu yüzdende duvara yapıştıramıyorum masayı. diyorum ki bunun ikilisini alayım birbirilinden uzak konumlara yerleştireyim ozman sorun çözülür. ancak ben bu ikili h180 modeli aldıgımda ikinci monitörü ara ara ana monitörün üstüne yerleştiririm ümidiyle almıştım yalan yok güzelde olmustu. diyorumki ana monitöre normal f80 modelini alıp yan monitöre h100 modelini alsam çirkin mi olur? fikrinizi almak istiyorum.

1732153000429.png

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
benzer sorundan muzdaribim. ana monitorum f80'e takılı ancak masanın yanına taktıgımda istedigim hizaya getiremiyorum. arkasına takınca da duvara dayayamıyorum. Simdilik masayı duvardan 5cm ilerde tutuyorum. sorun olmuyor hem masanın o kısmına bir led dosediginizde duvara yansıması hos oluyor. Sallanma sorunu var ise ona bir sey diyemem.

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benzer sorundan muzdaribim. ana monitorum f80'e takılı ancak masanın yanına taktıgımda istedigim hizaya getiremiyorum. arkasına takınca da duvara dayayamıyorum. Simdilik masayı duvardan 5cm ilerde tutuyorum. sorun olmuyor hem masanın o kısmına bir led dosediginizde duvara yansıması hos oluyor. Sallanma sorunu var ise ona bir sey diyemem.
sallanma sorunu var hocam yalan yok masada biraz dandik ama boşta kalınca daha fazla sallanıyor. ben bu f80 ve h100 den alacağım h100 ü 2.monitöre diğerinide ana monitöre takıcam bu sayede ikinci monitörü niye eskisi gibi ara sıra üst konuma yerleştirebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar