Neler Yeni

PES 2021 HESABI SATAN VARSA ALABİLİRİM ACİL LAZIM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
Bütçe
5000
Merhaba pes 2021 season update olan steam hesabı lazım sadece bana ait olacak eğer satmak isteyen varsa alabiliirm

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Bende var ama içinde işe yarar bir çok oyun daha var. O yüzden biraz iş bütçeye bakıyor. Tek veya daha az oyunlu bir hesap bulursanız daha uyguna alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende var. Hesabın içinde farklı oyunlarda var. Ben hesabın linkini koyuyorum sen bakıp bir fiyat ver.

Hesabın içinde 10 dolar da para var.
Hocam hesap güzel ama senin hali hazırda kullandığun hesap ise yani şöyle diyim bende de çok oyun var keşke bi çoğunu verip sadece pes alabilsem 😃😃 neyse knk sen içindeki parayı çek kartına ııı ne fiyat istersin eğer özel konuşmak istersen tel no bırakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende var ama içinde işe yarar bir çok oyun daha var. O yüzden biraz iş bütçeye bakıyor. Tek veya daha az oyunlu bir hesap bulursanız daha uyguna alabilirsiniz.
Hocam işte buraya yazsalar bende onu arıyorum belki adam pesin olduğu hesabı kullanmıyor yeni hesapa geçmşştir falan ne bilim elinde olan yazarsa alırım

basrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Basri Demir
Hocam bende var. Hesabın içinde farklı oyunlarda var. Ben hesabın linkini koyuyorum sen bakıp bir fiyat ver.

Hesabın içinde 10 dolar da para var.
Steam calculator
Hocam hesap güzel ama senin hali hazırda kullandığun hesap ise yani şöyle diyim bende de çok oyun var keşke bi çoğunu verip sadece pes alabilsem 😃😃 neyse knk sen içindeki parayı çek kartına ııı ne fiyat istersin eğer özel konuşmak istersen tel no bırakabilirim

Hocam işte buraya yazsalar bende onu arıyorum belki adam pesin olduğu hesabı kullanmıyor yeni hesapa geçmşştir falan ne bilim elinde olan yazarsa alırım
hocam benim durumum acil değil bence birkaç gün bekleyelim. Eğer dediğiniz gibi hesap bulamazsanız ancak o durumda yaparız ticareti benim için hiç problem değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam calculator

hocam benim durumum acil değil bence birkaç gün bekleyelim. Eğer dediğiniz gibi hesap bulamazsanız ancak o durumda yaparız ticareti benim için hiç problem değil
HOCAM ne istersin fiyat gel bi konuşalım duruma göre araştırmadan alabilirm

basrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Basri Demir
HOCAM ne istersin fiyat gel bi konuşalım duruma göre araştırmadan alabilirm
Hocam ben benim hesapta oynanabilir oyun sayısının az olduğunu düşünüyorum. Steam Calculator’da oyun bedellerinin 800 dolar olduğunu söylemiş ama ortalama fiyatın 147 dolar olduğunu söylemiş. Sana da uygunsa 3500 lira yani 90 dolar gibi düşünüyorum ben. Bu fiyata alınır mı alınmaz mı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir. Belki yüksek fiyat istemişimdir. Hakederi şu diyebilirler.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,490
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ben benim hesapta oynanabilir oyun sayısının az olduğunu düşünüyorum. Steam Calculator’da oyun bedellerinin 800 dolar olduğunu söylemiş ama ortalama fiyatın 147 dolar olduğunu söylemiş. Sana da uygunsa 3500 lira yani 90 dolar gibi düşünüyorum ben. Bu fiyata alınır mı alınmaz mı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir. Belki yüksek fiyat istemişimdir. Hakederi şu diyebilirler.
en doğru yanıtı şöyle alırsın Steam istemcisine gir sırayla Total spend de yazan para senin hesaba toplam harcadığın para olur steam calculator falan hikaye kısacası
ben mesela 260 dolar harcamışım

Yardım>Steam Destek>Hesabım>Steam Hesabınızla ilişkili veriler>Kullanılan Harici Bakiye>Total Spend

basrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Basri Demir
en doğru yanıtı şöyle alırsın Steam istemcisine gir sırayla Total spend de yazan para senin hesaba toplam harcadığın para olur steam calculator falan hikaye kısacası
ben mesela 260 dolar harcamışım

Yardım>Steam Destek>Hesabım>Steam Hesabınızla ilişkili veriler>Kullanılan Harici Bakiye>Total Spend
Ben cs’de kasa açarak aldım tüm oyunlarımı ama baktığımda 15 dolar gözüküyor. O zaman dediğiniz gibi 3500 lira istemek de absürt olur. Bilgi için teşekkürler. Ben hesabımı satmayayım hocam

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Merhaba en sevdiğim oyun serisi ama oyun güncelleme felan hiç bir şey yok neden steam hesabı almak istiyorsunuz. örnek olarak crack ile sahipte olunuyor merak ettim.

1732181587160.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Aydın Kılıç
Merhaba en sevdiğim oyun serisi ama oyun güncelleme felan hiç bir şey yok neden steam hesabı almak istiyorsunuz. örnek olarak crack ile sahipte olunuyor merak ettim.

Alıntıyı görüntüle
knk crack nasıl yapıcaz onu bi bilsek ama orjin istiyorum

0532 471 2472 bana whatsapp tan yazr msın özel konuşalım

SAGE

80+
90 dolar 3100 yapıyor hangi kura göre hesapladınız ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom