Neler Yeni

Anakarttan vida çıkmaz

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
geçen sefer açtımda çıktı ne alaka bu anakart dandik vidasız anakart
Anakartlar genellikle vidalarla birlikte gelmez. Bir anakart satın aldığınızda, genellikle anakartın kendisi, belgeler ve bazen SATA kabloları veya G/Ç gibi ek aksesuarlarla birlikte gelir. Ancak, anakartı kasaya monte etmek için gereken vidalar genellikle bilgisayar kasasıyla birlikte verilir veya ayrı olarak satılır. Bu anakartın "dandik" olduğu anlamına gelmez, araştırmadan alışveriş yapmamanız anlamına gelir.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Murat
anakart geldi açtım anakartı baktım altına vida yok nasıl olmaz vida nasıl montajlıcam vidasız anakartmı olur anakartız vida
az sakin yaz reis anakart vida vida anakart yok vida anakart çıkmaz falan sakin

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
Yeni anakart aldım geçenlerde vida çıkmayınca şaşırdım(M2 vidası çıktı sadece). Benim gibi eskide kalanlar anakartta vida çıkmasını bekliyor sanırım ya da ben yanlış hatırlıyorum. Ama bu konuyu açan arkadaşın yaşı<15 gibi duruyor yazdıklarından; benim gibi eskiden kaldığını sanmam. Vidayı başka yollardan halletmen gerekecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Özver
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım, Teknoloji
ne içiyorsunuz arkadaşlar Anakarttan vida çıkmama şansı yok çeşit çeşit vida çıkar anakarttan bilginiz olsun.
Hayır hepsinden çıkmaz. Sen ne içiyorsun da bu kadar emin konuşuyorsun.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Bugüne kadar 10 yakın anakart değiştirdim hiçbirinden vida çıkmadı. Bu anakarttan psu çıkmasını beklemek gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,894
Üyeler
164,927
Son üye
ShadowShairan
Top Bottom