Neler Yeni

1-1,5 M arası SUV aile aracı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
AHMET ATA
Arkadaşlar arabalardan hiç anlamıyorum ve babam çalıştığı için araba araştırma kısmını benim üzerime atıyor ancak ne araştıracağımı nasıl bakacağımı bilmiyorum tahmini bütçemir 1 ile 1,5 m arası sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı olur suv araç arıyoruz ancak bakmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum önerilerinize açığım

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Who Laughs

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
Arkadaşlar arabalardan hiç anlamıyorum ve babam çalıştığı için araba araştırma kısmını benim üzerime atıyor ancak ne araştıracağımı nasıl bakacağımı bilmiyorum tahmini bütçemir 1 ile 1,5 m arası sıfır mı yoksa ikinci el mi almak mantıklı olur suv araç arıyoruz ancak bakmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum önerilerinize açığım
1.6 T-GDI Tuscon Elite paket alabilirsiniz Fiyatı hatasız boyasız pırıl pırılı 1.250-1.300 civarı. Aynı şekilde Kuga da bakabilirsiniz.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Rüveyda Akın
bildiği tek markayı önerdi

2.el 2021 kia sportage prestige bakabilirsiniz
Bildiği tek markayı önerdi

1.6 T-GDI Tuscon Elite paket alabilirsiniz Fiyatı hatasız boyasız pırıl pırılı 1.250-1.300 civarı. Aynı şekilde Kuga da bakabilirsiniz.
Onun içi dökülüyor hocam. Plastikleri aşırı kalitesiz. O paraya iyi bir tercih değil ne yazıkki. Ayrıca motor ömrü ve maliyetleri de alternatifi Toyota'lara kıyasla çok daha kötü.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu

Onun içi dökülüyor hocam. Plastikleri aşırı kalitesiz. O paraya iyi bir tercih değil ne yazıkki. Ayrıca motor ömrü ve maliyetleri de alternatifi Toyota'lara kıyasla çok daha kötü.
yeni kasa değil eski modelinden bahsediyorum. Bir alt kasayı alabilirsiniz biraz fazla yakar ama güzel ve 180 bg güçlü bir suv
Mesaj otomatik birleştirildi:

corolla cross un tek seçeneği 1.8 hibrit olmasaydı düşünülebilirdi.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Utku Çetin
Önerim kia sportage-hyundai tucson bu araçların dolu paketleri kiada prestige hyundaide elite plustı sanirim bir diğer önerimde araba konularını bence forumlardan öneri alarak ilerleme bu forumlarda herkes kullandığı malı över genellikle

eneskaya6

80+ Silver
O paraya en kaliteli suv kia sportage var. kasa yapısı tucson ile aynı ama ic malzeme kalitesi sportage’ın daha iyi. şöyle örnek vereyim sportage tiguana yetismeye calisiyor, tucson sportage yetismeye calisiyor. Sağlamlık olarakta sağlam arabalar 4/4

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
AHMET ATA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam nissan qashqai öneren hiç görmedim benim aklımda o vardı bir sıkıntısı mı var bu arabanın
yeni kasa değil eski modelinden bahsediyorum. Bir alt kasayı alabilirsiniz biraz fazla yakar ama güzel ve 180 bg güçlü bir suv
Mesaj otomatik birleştirildi:

corolla cross un tek seçeneği 1.8 hibrit olmasaydı düşünülebilirdi.
O paraya en kaliteli suv kia sportage var. kasa yapısı tucson ile aynı ama ic malzeme kalitesi sportage’ın daha iyi. şöyle örnek vereyim sportage tiguana yetismeye calisiyor, tucson sportage yetismeye calisiyor. Sağlamlık olarakta sağlam arabalar 4/4
Önerim kia sportage-hyundai tucson bu araçların dolu paketleri kiada prestige hyundaide elite plustı sanirim bir diğer önerimde araba konularını bence forumlardan öneri alarak ilerleme bu forumlarda herkes kullandığı malı över genellikle

eneskaya6

80+ Silver
Peki hocam nissan qashqai öneren hiç görmedim benim aklımda o vardı bir sıkıntısı mı var bu arabanın
qashqai de güzel araba sportage daha iyiiç malzeme kalitesi yakın denilebilir ama sportage biraz daha iyi hissettiriyor. süspansiyon olarak sportage cok konforlu tucsonla qashqai den bariz farkı diyebilirim. sportage varken aalbiliyorken qashqai almazdım

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
XXXX
chery olabilir liste fiyatınmı gorsele ekledim 2.el yeter paranız güzel araba diye biliyorum
1732269532462.png

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
1.6M civarında sıfır olarak önerebileceğim Toyota Corolla Cross, Volkswagen T-Roc ve Hyundai Tucson var. Hepsi en boş paketi fiyatından dolayı. Bana sorarsan sıralama 1 Tucson 2 T-Roc 3 Corolla olur ancak t roc ile tucson yer değiştirebilir kişiden kişiye göre.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
Yeni modellerinin motorları pek sağlıklı değil diyorlar. Benimde çok bir bilgim yok dolayısıyla önermedim.

Top Bottom