Neler Yeni

Yeşil pasaport alımı hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
Arkadaşlar öğrenci olarak bordo pasaport çıkartacağım fakat aklıma yeşil pasaport takıldı. Uygun olup olamadığımı nasıl kontrol edebilirim? Anladığım kadarıyla başkan bakan ve uzun süreli görev yapan memurlara ve ailelerine veriliyor, hani işte x senesi kadar şu görev yapmak gibi şeyler yazmıyor internette. Böyle e devlette falan kontrol yapabiliyor muyuz?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Şu olayı ben de merak ediyorum.
Yeşil pasaportun artısı nedir ve 25 yıllık polis memurunun aile bireyi alabilir mi?

man a man

80+ Bronze
Memurluğun dereceleri oluyor hatırladığım kadarıyla 3. derece ve üstüne bu hak tanınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeşil pasaportun artısı nedir ve 25 yıllık polis memurunun aile bireyi alabilir mi?
Çoğu ülkeye vizesiz gidebiliyor yeşil pasaport sahipleri ve pasaport ücretleri çok uygun oluyor

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Memurluğun dereceleri oluyor hatırladığım kadarıyla 3. derece ve üstüne bu hak tanınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu ülkeye vizesiz gidebiliyor yeşil pasaport sahipleri ve pasaport ücretleri çok uygun oluyor
Ben de onun için istiyorum birkaç arkadaşımda var Avrupa’ya vizesiz girmek inanılmaz güzel olay. Bu derece işi nasıl oluyor? Üstteki arkadaşa eminim çıkar 25 yıllık polislik bayagi iyi.

Arkadaşlar gidin kadrosuna vs bakın 3. 2. Veya 1. Derece ise alabilir 25 yaşına kadar eğitiminiz devam ettiği sürece siz de alabilirsiniz

man a man

80+ Bronze
Ben de onun için istiyorum birkaç arkadaşımda var Avrupa’ya vizesiz girmek inanılmaz güzel olay. Bu derece işi nasıl oluyor? Üstteki arkadaşa eminim çıkar 25 yıllık polislik bayagi iyi.
Çalışma yılı, mezuniyet durumu gibi birsürü faktör var. İnternetten baksanız daha iyi olur

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Alperen ŞAHİN
anneniz veya babanız 1-2-3. derecelerde memursa ve 25 yaşından küçük öğrenciyseniz alabilirsiniz. 25 yaşına kadar geçerli pasaport veriyorlar. harç parası yok ama o zaten bordo pasaportta öğrenciye gene yok. yani ücret konusunda öğrenci için bi farkı yok yeşilin veya bordonun. olay 90 günlük vize hakkında.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
Arkadaşlar öğrenci olarak bordo pasaport çıkartacağım fakat aklıma yeşil pasaport takıldı. Uygun olup olamadığımı nasıl kontrol edebilirim? Anladığım kadarıyla başkan bakan ve uzun süreli görev yapan memurlara ve ailelerine veriliyor, hani işte x senesi kadar şu görev yapmak gibi şeyler yazmıyor internette. Böyle e devlette falan kontrol yapabiliyor muyuz?

Bende var yeşil pasaport çoğu ülkeye vizesiz gitme avantajı var ve bazı ücretler vermiyorsun illa vize isteyen ülkelerede vize çok kolay çıkıyor. Babam memur ben öyle aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom