Neler Yeni

Yardım Asus prime a620m Anakartıma hangi soğutucu

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Bütçe
2000
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım fakat soğutucu konusunda kafam çok karışık sistemime uyar mı bilmiyorum , aklımda THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE RGB modeli var ( RGB TAKINTIM VAR ) sisteme uyar mı bu model veya önereceğiniz max 2 bin tl başka soğutucu var mı ?

İŞLEMCİ: RYZEN 5 7500F
ANAKART: ASUS PRİME a620 m-k
EKRAN KARTI : ASUS PROART 4060 8 GB OC 3xfanlı
RAM : Apacer Panther RGB 32GB (2x16GB) 6200MH
KASA : GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm

Bünyamina

80+ Platinum
2k ya maksimum alacağım sağlam bir soğutucu olsun mu dersin yoksa işimi görsün yeter mi dersin ? Şu ürünlere bakabilirsin. Aklına yatanı al. Merak etme uyacaktır. Kupon kullanmayı unutma.

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ya maksimum alacağım sağlam bir soğutucu olsun mu dersin yoksa işimi görsün yeter mi dersin ?
Şu ürünlere bak aklına yatanı al merak etme uyacaktır.
Hocam kasama sığacak ramlere çarpmayacak 2 k lık en ideal soğutucuyu arıyorum fakat rgb olsa çok iyi olur

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam kasama sığacak ramlere çarpmayacak 2 k lık en ideal soğutucuyu arıyorum fakat rgb olsa çok iyi olur
O zaman tek seçeneğin baktığın soğutucu. Ramlare çarpmaz çarpsa bir tık yukarı takabiliyorsun öndeki fanı. Kozmetik olarak iyi duruyor o haliyle bile.

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k ya maksimum alacağım sağlam bir soğutucu olsun mu dersin yoksa işimi görsün yeter mi dersin ? Şu ürünlere bakabilirsin. Aklına yatanı al. Merak etme uyacaktır. Kupon kullanmayı unutma.
[URL unfurl="
O zaman tek seçeneğin baktığın soğutucu. Ramlare çarpmaz çarpsa bir tık yukarı takabiliyorsun öndeki fanı. Kozmetik olarak iyi duruyor o haliyle bile.
Thermalright sizin attığınız 2. Model ile benim bahsettiğim rgb model arasında bi fark var mı hocam ?

Bünyamina

80+ Platinum
[URL unfurl="

Thermalright sizin attığınız 2. Model ile benim bahsettiğim rgb model arasında bi fark var mı hocam ?
Görünüş yükseklik farkı ağırlık farkı var. Yani aralarında pek bir performans farkı yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom