Neler Yeni

Masa önerilerine açığım

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Toprak Yüksel
Bütçe
4000
Yaklaşık 120-80 ölçülerinde masa arıyorum pc için. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 🙏

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Toprak Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 60cm derinlik kısa geliyor baya . 2. Attığınız da çok sağlam değil gibi geldi gözüme. Başka önerebileceğiniz var mıydı, teşekkürler 🙏

Xe0nn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz
Hocam e-ticaret sitelerindeki demir bacaklı sandalyelerden alırken iyi araştırın bendede var çok sallanıyor ileri geri. Sağlam bir şey almanızı öneririm. İkeadan falan da bakabilirsiniz.

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Toprak Yüksel
Hocam e-ticaret sitelerindeki demir bacaklı sandalyelerden alırken iyi araştırın bendede var çok sallanıyor ileri geri. Sağlam bir şey almanızı öneririm. İkeadan falan da bakabilirsiniz.
Sağolun hocam, bendeki masa 55cm miş bir monitör koydum klavye koyunca ekrana yapışcam gibi geldi o yüzden bakıyorum da ikea a ya bakıyım dediğiniz gibi olmazsa 🙏

Xe0nn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz
Sağolun hocam, bendeki masa 55cm miş bir monitör koydum klavye koyunca ekrana yapışcam gibi geldi o yüzden bakıyorum da ikea a ya bakıyım dediğiniz gibi olmazsa 🙏
2. Monitör mevcutsa veya ilerde almayı düşünüyorsanız minimum 120 130 cm uzunluğu olsun masanın bence hocam.

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Toprak Yüksel
2. Monitör mevcutsa veya ilerde almayı düşünüyorsanız minimum 120 130 cm uzunluğu olsun masanın bence hocam.
Şuanlık düşünmüyorum ama dediğiniz gibi en az 120 olması lazım evet kitaplar da koyuyorum masaya

zncpwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlker
Sallanma falan oluyor mu hocam . Bir de site güvenilir midir hiç bilmiyorum da
Yok hocam ayaklarında ayarlama vidası da var zaten. Biz iki kişi bu siteden aldık. Trendyol gibi sitelerde de satışları vardı sanırım oradan da alınabilinir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,594
Üyeler
161,313
Son üye
derdicok
Top Bottom