Neler Yeni

Pc oyundayken siyah ekran geliyor ve pc tamamen donuyor

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş
Merhaba,

Ryzen 5 5600x işlemci
Asus prime b450 mk 2 anakart
Msı rtx 2060 çift fanlı 12 gb oc gaming ekran kartı
Corsair rgb 32 gb ram
Asus tuf gaming 650x80+ bronz powwer supply
Vento neptün gaming kasa 3 rgb 1 stok fan
Msı core liquid ekranlı gaming sıvı soğutucu 240 mm
512 m.2 ssd

sistemim pc yi ilk açtığımda sorunsuz çalışıyor oyuna giriğimde 5 dk sonra pc donuyor ve siyah ekran oluyor arkada oyun sesi 1 dk kadar geliyor sonra tamamen donuyor klavye mouse hiç bir tepki vermiyor. Ardından kasayı kapatıp açıyorum ve sorun yaşamıyorum sorunsuz kullanıyorum ama her açtığımda oluyor win 11 ve win 10 dada sorun aynı sistemi sıfırdan kurmama rağmen temiz kurulum yaptım ama aynı sorunu alıyorum yardımcı olur musunuz.

İyi günler Dilerim

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Arif Çelebi
Ramlerden kaynaklı olabilir bios tan fabrika ayarlarında çalıştırın sıcaklık değerlerine bakın belki sıvı soğutucu yerine tam olurmamıştır ısındığı için sistem kendini kapatıyordur

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerden kaynaklı olabilir bios tan fabrika ayarlarında çalıştırın sıcaklık değerlerine bakın belki sıvı soğutucu yerine tam olurmamıştır ısındığı için sistem kendini kapatıyordur
Merhaba Yok tam oturttum baktım direk ona sıcaklık 50 derece lerde hep dereceleri takip ettim ama bu sorunu nvidia yeni arayiz ve sürüme geçtiğinden beri yaşıyorum eskiden win 11 de tek yapıyordu ramları tek tek test ettim ama sorun görünmedi ramlerde bios dan ayarları sıfırlayıp deniycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom