Neler Yeni

Yardım MODEM BAĞLANTISI KOPUYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ömer
Cihazında internetin özel ağ olarak kayıtlı olduğuna emin ol ardından ISS ile görüşerek IPV6 protokolünü pasif hale getir. Sorunun umarım çözülecektir.

Farex

80+ Silver
Fiber gelse süper olacak ama o da gelmeyecek galiba bir süre daha en iyisi kendi kablomu çekmek nasıl olur bilmiyorum bakalım
elektrikçi bile çeker yani. Ben yıllar önce yaptırmıştım ve 25 mbps berbat internetim 78 mbps ve kopmayan bir internete döndü binanın eski kaboları rezalet bişi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazında internetin özel ağ olarak kayıtlı olduğuna emin ol ardından ISS ile görüşerek IPV6 protokolünü pasif hale getir. Sorunun umarım çözülecektir.
Bunlar çözüm değil hat değerleri düşük ki bunlar alakasız şeyler türkiye de IPv6 yok zaten.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
elektrikçi bile çeker yani. Ben yıllar önce yaptırmıştım ve 25 mbps berbat internetim 78 mbps ve kopmayan bir internete döndü binanın eski kaboları rezalet bişi.

Bunlar çözüm değil hat değerleri düşük ki bunlar alakasız şeyler türkiye de IPv6 yok zaten.
cat 6 kablo mu çekeceğiz peki

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
hat değerlerin maalesef normalin yarısı bu eve gelen kablolardaki hasardan da kaynaklanıyor olabilir binaya gelen kablolardan da evdeki kabloları kontrol et
Binaya gelen kablolardan olduğunu düşünmüyorum binada bir çok internet kullanan var bu zamana kadar çok sorun çıkardı. Benim eve gelen tesisatta sorun var muhtemelen

Evet cat6 işine yeter.
fiber gelse fiber için ayrı kablo çekiliyor dimi

Farex

80+ Silver
Binaya gelen kablolardan olduğunu düşünmüyorum binada bir çok internet kullanan var bu zamana kadar çok sorun çıkardı. Benim eve gelen tesisatta sorun var muhtemelen

fiber gelse fiber için ayrı kablo çekiliyor dimi
Evet.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler