Neler Yeni

ViewSonic XG272-2K OLED 27 inç 240Hz OLED (50K'dan 37K'ya düşmüş)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Evet yine de 360 görmek varken aşağılarını görmek üzüyor. Gerçi bende olmuyor arkadaşımda o sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör 360Hz tabi ki de sabit verir. Bilgisayar 360 FPS almıyor .
Bende alcaktım. O mönitör den ama çok ısınma durumu varmış ve en önemlisi 250 cd olunca vazgeçtim bende.

JeakLes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak
Bende alcaktım. O mönitör den ama çok ısınma durumu varmış ve en önemlisi 250 cd olunca vazgeçtim bende.
Parlaklık konusunda çok abartıyorlar hocam. 312urx kullanıcısıyım gayette yeterli parlaklığa sahip. oled panellerin pahalılığı dışında korkulan tek kısım burn in o konuda da garanti kapsamına alan monitörleri tercih ettiğinizde korkusuzca kullanabilirsiniz. bunun haricinde yapılan tüm yorumlar alamayan insanların sözleri :)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Parlaklık konusunda çok abartıyorlar hocam. 312urx kullanıcısıyım gayette yeterli parlaklığa sahip. oled panellerin pahalılığı dışında korkulan tek kısım burn in o konuda da garanti kapsamına alan monitörleri tercih ettiğinizde korkusuzca kullanabilirsiniz. bunun haricinde yapılan tüm yorumlar alamayan insanların sözleri :)
Bu mönitör fiyatı çok düşmüştü. Bende izinli olduğum günler genelde çok uzun süre fc25 ve rust oynadığımız için sıcaklığı ilerde sıkıntı çıkarır gibi düşündüm neyse yapcak bişi yok genede teşekkür ettim. 😁

JeakLes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak
Bu mönitör fiyatı çok düşmüştü. Bende izinli olduğum günler genelde çok uzun süre fc25 ve rust oynadığımız için sıcaklığı ilerde sıkıntı çıkarır gibi düşündüm neyse yapcak bişi yok genede teşekkür ettim. 😁
Bu monitör üzerinden konuşmayayım bilgim yok bu monitörle alakalı fakat samsung tercih ederdim 27 inch alacak olsaydım. Eğer ki bütçe yetiyorsa burn in garantisinden direk emin olduğumuz msi ın modelini tercih ederdim ki ben 31.5 inch olanını tercih ettim. Bu monitörlerde ki en önemli detay garantisinin burn ini kapsaması. Bir çok marka kapsamıyor diye biliyorum. Net bir bilgi yok ortada

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Lütfü A
konu dışı: rustta kaç fps alıyosun hocam, imzadaki sistemi kullanıyorsun dimi

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Kara Kartal
OLED ürünler yurt dışında 500 dolara kadar düştü (vergiler dahil)

Dağıtıcı firmaya maliyeti 350 dolardır

1732447548211.png

Son düzenleme:

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR