Neler Yeni

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

Kuga mı Tucson mu?

• Kuga St-Line X 186ps

• Tucson Elite Plus 4x4 160ps

• Karoq Sportline(kodiaq ile karıştırmayın)

• Cupra Ateca

• Cupra Formentor

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

crabman

80+
Artık dizel kullanmak istemiyorum benzinli alacağım. Benzinlisinin dolu paketi de pahalı.
onada çözüm var hocam :) 2023 modele inerseniz sorun ortadan kalkıyor.

Ekran görüntüsü 2024-11-24 191609.png

crabman

80+
2023 modellerin bayide durması aracın piyasası hakkında biraz düşündürüyor.
peynir ekmek gibi giden bir araba değil zaten. Ama piyasası yok da denmez. Bir kaç yıl içinde değiştirmeyi düşünüyorsanız da bilemem artık, ben önerilerimi sundum karar sizin.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Ensar Polat
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
https://shbd.io/s/ZNDdSvM8 😁

xTURANN

80+ Silver
2019 Tucson'u deneyimlemiştim, gayet iyi araç. O Motor o kasayı taşıyor ama daha üstün bir performans beklersen üzülürsün. Kodiaq falan daha iyi lakin ben Yeni kasa Tucson'u tasarım olarak çok beğeniyorum. Direksiyonu kötü yapmışlar o kadar. Keskin dış hatlar, ön panjur falan çok çok iyi.

He dersen ki ben çok daha yeni bir şey arıyorum, Renault Rafale. 200HP ( Motor değil, desteklerle beraber ). Fakat önemli şeyleri opsiyon.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Ensar Polat
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

Bunu da değerlendirebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu arada ekspertiz işi yapıyoruz 2.5 a benim şahsi fikrim son alacağım arabalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mehmet mehmet
amarok,xtrail(hybrid),EQB,EQC,EV6(gt), Q3,Cupra VZ,İX3

önerdiğim araçları şiddetle tavsiye ederim sıfır değil ama düşük km lerde bulmanız mümkün.
sıfır almam gerekiyor. ÖTV muafiyet ile alacağım. Konunun en üstünde bir anket var bunlardan hangisini beğendiğinizi de merak ediyorum.

Top Bottom