Neler Yeni

MSI MAG 256F Monitör 4000TL alınır mı?

MFZengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Fatih Zengin
Merhaba, ileride toplamayı düşündüğüm masaüstü sistem için monitör arıyorum. Ryzen 5 5600 RTX 4060 bir sistem düşünüyorum ama tam karar vermedim. Bu özelliklerde bir sistem için bu monitör yeterli olur mu, 2K monitör mü bakmalıyım? Belirttiğim monitör de indirimde gözüküyor fırsatı değerlendireyim diyorum. Ayrıca şu anki laptopumla da ikinci ekran olarak kullanabilirim. Kronik bir sorunu ghosting vs yapar mı, fiyatı iyi midir yanıtlarınızı bekliyrum.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Teksin
Merhaba, ileride toplamayı düşündüğüm masaüstü sistem için monitör arıyorum. Ryzen 5 5600 RTX 4060 bir sistem düşünüyorum ama tam karar vermedim. Bu özelliklerde bir sistem için bu monitör yeterli olur mu, 2K monitör mü bakmalıyım? Belirttiğim monitör de indirimde gözüküyor fırsatı değerlendireyim diyorum. Ayrıca şu anki laptopumla da ikinci ekran olarak kullanabilirim. Kronik bir sorunu ghosting vs yapar mı, fiyatı iyi midir yanıtlarınızı bekliyrum.
2k için yetersiz kalır bende aynı sistemi aldım ve bu monitöre bakıyorum en iyisi bu gibi.

MFZengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Fatih Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k için yetersiz kalır bende aynı sistemi aldım ve bu monitöre bakıyorum en iyisi bu gibi.
Hiç araştırma yaptınız mı hocam ölü piksel ghosting gibi sıkıntı çıkartır mı? İade değişim vs uğraşmak istemiyorum.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Teksin
Hiç araştırma yaptınız mı hocam ölü piksel ghosting gibi sıkıntı çıkartır mı? İade değişim vs uğraşmak istemiyorum.
Ölü piksel ips panellerde genel olarak bir sorun zaten önceden g2422 modelini kullandım herhangi bir sorunu yoktu şans işi diyelim biraz Amazon ve itopyadada aynı fiyat ben amazondan almayı düşünüyorum iade kolay sürer diye.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur
Bende bugun sipariş ettim benim sikintim 180 hz alti veren oyunlarda dalgalanma olur mu acaba

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ali Mert Okuducu
Aldım kullanıyorum tavisye ederim. Odan çok ışık alıyorsa parlaklığı düşük kalabilir ama onun haricinde memnunum ben oldukça

MFZengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Fatih Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü piksel ips panellerde genel olarak bir sorun zaten önceden g2422 modelini kullandım herhangi bir sorunu yoktu şans işi diyelim biraz Amazon ve itopyadada aynı fiyat ben amazondan almayı düşünüyorum iade kolay sürer diye.
Hocam siz deyince gördüm amazonda 100tl daha ucuzmuş teşekkür ederim

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
vladimiz putin
bende de var gayet guzel bir sekilde kullaniyorum

Top Bottom