Neler Yeni

BENQ ZOWIE XL2566K MONİTÖR

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
sadece cs2 oynayan biriyim. tek isteğim cs2de maksimum performansı alabilmek. zowie xl2566k alıcam monitör hakkında yorumu olan var mı ? bir de iş bankası kredi kartı kullanıyorum monitörün fiyatı 27k kredi kartıyla alınca 5k üstüne koyuyor. bunun bi alternatifi var mı amazonda satılıyodu peşin fiyatına taksitle ama stok bitti şansıma.

goku010203

80+ Bronze
sadece cs2 oynayan biriyim. tek isteğim cs2de maksimum performansı alabilmek. zowie xl2566k alıcam monitör hakkında yorumu olan var mı ? bir de iş bankası kredi kartı kullanıyorum monitörün fiyatı 27k kredi kartıyla alınca 5k üstüne koyuyor. bunun bi alternatifi var mı amazonda satılıyodu peşin fiyatına taksitle ama stok bitti şansıma.
o monitör alınmaz

Son düzenleme:

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bende var. Cs2 için başka monitör bakma zaten. Millet hangi kafayla öneriyor anlamıyorum. Herkesin beklentisi farklı. Cs oynayan adam zowie dışında monitör almamalı.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
Bende var. Cs2 için başka monitör bakma zaten. Millet hangi kafayla öneriyor anlamıyorum. Herkesin beklentisi farklı. Cs oynayan adam zowie dışında monitör almamalı.
ya bu fesatlık gerçekten. herkese benimkinden çok daha iyi monitörler nasip olsun hiç kimesenin malında gözüm yok ama adam kendi alamıyor ya da hayatında hiç üst seviye monitör kullanmamış bile. gidip dünyanın en iyi fps monitörüne alınmaz falan diyo. troll zaten bu bişey bildiği de yok. ben konuyu 1 ay önce açmıştım bulmuş yorum atmış. 1 aydır kullanıyorum monitörü aşırı memnunum.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
ya bu fesatlık gerçekten. herkese benimkinden çok daha iyi monitörler nasip olsun hiç kimesenin malında gözüm yok ama adam kendi alamıyor ya da hayatında hiç üst seviye monitör kullanmamış bile. gidip dünyanın en iyi fps monitörüne alınmaz falan diyo. troll zaten bu bişey bildiği de yok. ben konuyu 1 ay önce açmıştım bulmuş yorum atmış. 1 aydır kullanıyorum monitörü aşırı memnunum.
Hayırlı olsun, bende çok memnunum. Rahat bir ekonomik gücüm olunca XL2586X e geçmeyi düşünüyorum. Şimdilik XL2566K ile yola devam.

goku010203

80+ Bronze
alalı çok oldu. iyiki almışım. konuyu açtığım zaman yorum yapıp fikrimi değiştirmediğin için teşekkür ederim. sana 60 hz monitörünle mutluluklar :ROFLMAO:
60hz değil 180hz 1440p monitörüm var. Monitör iyi olsa da ondan daha iyi bir tercih onunla aynı fiyattayken tabi alınmaz. Sen saçmalamaya ve kendini avutmaya devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörün dengi zowie 540hz
Zowienin rakipleri çıkalı çok oldu. Ne zırvalıyosun sen?

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
60hz değil 180hz 1440p monitörüm var. Monitör iyi olsa da ondan daha iyi bir tercih onunla aynı fiyattayken tabi alınmaz. Sen saçmalamaya ve kendini avutmaya devam et.

hala 540 hz atıyo o kadar sıkıntılı bir kafa var ki arkadaşta. şu an cs2de bile özellikle dm serverlarda 7800x3d ile bile 300 fps sabit alınamıyor. dünyada valorant hariç hiçbir oyunda profesyonel oyuncular bile 360hz üstüne kesinlikle çıkmıyor dünya kadar paraları olsa bile. valorantta da 360 hz üstüne çıkan tek tük birkaç oyuncu var. zırvalıyo diyo hala boş boş 540 hz monitörleri atıyo zeka şart arkadaş. hayatında 180 hz'in üzerine çıkmamış 7800x3d ile cs2 bile oynamamış nerden bilsin ki. googledan aratıp aratıp yazıyo işte garibim.

cevap yazmıyıcam bundan sonra takılsın kendi halinde

goku010203

80+ Bronze
hala 540 hz atıyo o kadar sıkıntılı bir kafa var ki arkadaşta. şu an cs2de bile özellikle dm serverlarda 7800x3d ile bile 300 fps sabit alınamıyor. dünyada valorant hariç hiçbir oyunda profesyonel oyuncular bile 360hz üstüne kesinlikle çıkmıyor dünya kadar paraları olsa bile. valorantta da 360 hz üstüne çıkan tek tük birkaç oyuncu var. zırvalıyo diyo hala boş boş 540 hz monitörleri atıyo zeka şart arkadaş. hayatında 180 hz'in üzerine çıkmamış 7800x3d ile cs2 bile oynamamış nerden bilsin ki. googledan aratıp aratıp yazıyo işte garibim.

cevap yazmıyıcam bundan sonra takılsın kendi halinde
Her şey hz değil fazlasından zarar gelmez he bu beni aşar diyosan çek 360hz oyna. Rakibi zowie 540hz teknik özellikleri attığın monitörden daha üst, daha iyi gecikme değerine sahip. Zavallım elestirecek bişey bulamamış da hz nin fazla olmasından kaynaklı karşı atağa geçmiş. Bide maddi durumuma laf atıyor. Komiksin, üzülüyorum sana.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Emre
Discord
necromancerr

cs2 stabil bi oyun değil kanka en baba işlemciler bile cortluyor oyunda 540 hz alsan ne yazar valonun optimizasyon daha iyi valocu adama gider rog 540 hz
ki rog kötü demiyorum ancak cs için zowie daha rahat gözümde.

Top Bottom