Neler Yeni

Liseyi terk ediyorum napmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Merhaba olayı özetleyim 2009luyum 9.sınıfta OBP ile bir liseye girdim ama sonra sınıfta kaldım şuanda 2010 lularla beraber 9u tekrarlıyorum. Şuanki durumumda rezalet birsürü sınavlarım yerlerde ve çok çok az devamsızlık hakkım kaldı dolayısıyla kaldım dememek imkansız artık. Sizdem ricam saygı sevgi çerçevesinde bundan sonraki hayatım ve yapabileceğim işlerle ilgili önerilerde bulunurmusunuz. Ayrıyatten lise terk birisi ehliyet alabilirim ne gibi zorluklar yaşar bunlardanda bahsederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Murat Aslan
Merhaba olayı özetleyim 2009luyum 9.sınıfta OBP ile bir liseye girdim ama sonra sınıfta kaldım şuanda 2010 lularla beraber 9u tekrarlıyorum. Şuanki durumumda rezalet birsürü sınavlarım yerlerde ve çok çok az devamsızlık hakkım kaldı dolayısıyla kaldım dememek imkansız artık. Sizdem ricam saygı sevgi çerçevesinde bundan sonraki hayatım ve yapabileceğim işlerle ilgili önerilerde bulunurmusunuz. Ayrıyatten lise terk birisi ehliyet alabilirim ne gibi zorluklar yaşar bunlardanda bahsederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Ehliyet zamanı gelince alırsın açık liseye geçip okulu bitirmek için bitirirsin adın lise mezunu olur.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
Açığa geçersin oradan bitirirsin bir şey olmaz.
İş bulur çalışırsın o sıra bitti gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Caner Sürdem
Açık lise dediğin yerde de ders çalışman gerekiyor, belli ki ders çalışmayı seven biri değilsin.
O yüzden akşam liseleri var ücretini verip okuyorsun sonunda lise mezunu olmuş oluyorsun. Fakat muhakkak liseyi bitir.
Dışlamak için yazmıyorum asla ama şuan temizlik görevlileri alımında bile lise şartı sunuyorlar bu yüzden çok önemli.
Meslek hayatında ise neyi yapmak istiyorsan şimdiden yoğunlaş, ama yeni nesil gençler gibi çok para kazanmak için gidip kurye olma.
Meslek edinmeye çalış istediğin işte usta olmaya çalış zaten paranı kazanırsın.
Bunlar benim verebileceğim naçizane tavsiyeler.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
İş ve İşçi bulma kurumunun iş garantili meslek kursları oluyor bazen. Yöreye göre de farklılık gösterir. Onları araştır. Ama önce derslerine aban. Belki kurtarırsın.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Murat Aslan
Açık lise dediğin yerde de ders çalışman gerekiyor, belli ki ders çalışmayı seven biri değilsin.
O yüzden akşam liseleri var ücretini verip okuyorsun sonunda lise mezunu olmuş oluyorsun. Fakat muhakkak liseyi bitir.
Dışlamak için yazmıyorum asla ama şuan temizlik görevlileri alımında bile lise şartı sunuyorlar bu yüzden çok önemli.
Meslek hayatında ise neyi yapmak istiyorsan şimdiden yoğunlaş, ama yeni nesil gençler gibi çok para kazanmak için gidip kurye olma.
Meslek edinmeye çalış istediğin işte usta olmaya çalış zaten paranı kazanırsın.
Bunlar benim verebileceğim naçizane tavsiyeler.
Sınavları bir ara onlineydı telegramdan yapıyordu millet şayet hala online ise sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

açık liseye ne zamanları geçebiliyoruz belirli bir başvuru tarihi falan mevcutmu
2.dönem başı geçiliyor diye biliyorum hocam aöl sitesinden araştırabilirsin

Top Bottom