Arthur_Morgan
80+
uzun bir bekleyişin ardından aula f75 geldi sorularınız varsa alabilirim, alırım bir h.o.
hocam baya erken gelmiş sana h.ouzun bir bekleyişin ardından aula f75 geldi sorularınız varsa alabilirim, alırım bir h.o.
evet hocam mng hızlı getirdi gerçekten çok iyi klavye tekrar stoklara gelirse birtane daha alabilirim.hocam baya erken gelmiş sana h.o
güle güle kullan benim aula f75'de yoldauzun bir bekleyişin ardından aula f75 geldi sorularınız varsa alabilirim, alırım bir h.o.
hocam çoğu kişinin eline ulaşalı haftalar oldu incelemesini yapıp keyfine doyanlar bile oldu siz çok geç sipariş vermişsiniz demeye çalışmıştımevet hocam mng hızlı getirdi gerçekten çok iyi klavye tekrar stoklara gelirse birtane daha alabilirim.
hocam ben ayın 18. gününde sipariş verdim o açıdan hızlı dedim sizin imanızı anlamdımhocam çoğu kişinin eline ulaşalı haftalar oldu incelemesini yapıp keyfine doyanlar bile oldu siz çok geç sipariş vermişsiniz demeye çalışmıştım
8 günde iyi ulaşmış elinizehocam ben ayın 18. gününde sipariş verdim o açıdan hızlı dedim sizin imanızı anlamdım
hayırlı olsun hocam şimdidengüle güle kullan benim aula f75'de yolda
evet hocam araya pazarda girdi.8 günde iyi ulaşmış elinize