Neler Yeni

Yardım Klavye Yön Tuşu Çalışıyor fakat işlevi yok

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
Laptop klavyesi, üst yön tuş çalışıyor fakat herhangi bir işlevi yok tuşun. Basıyorum algılamıyor gibi aynı, diğerlerinde bu sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Akif Özdal
Laptop klavyesi, üst yön tuş çalışıyor fakat herhangi bir işlevi yok tuşun. Basıyorum algılamıyor gibi aynı, diğerlerinde bu sorun yok.
Klavye tuşunun içindeki plastik mekanizmayı kırmış olabilirsiniz ya da şekerli falan sıvı teması olduysa klavyenin içindeki mekanizma yapışmış yada takılmış olabilir

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye tuşunun içindeki plastik mekanizmayı kırmış olabilirsiniz ya da şekerli falan sıvı teması olduysa klavyenin içindeki mekanizma yapışmış yada takılmış olabilir
Tıklıyorum bir süre çalışmıyor, basılı felan tutuyorum ilk başta algılamıyor ama sonra bir kez algılamaya başlayınca devamı gelir gibi düzeliyor, bir iki dk kullanmazsam yine başa sarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Akif Özdal
Tıklıyorum bir süre çalışmıyor, basılı felan tutuyorum ilk başta algılamıyor ama sonra bir kez algılamaya başlayınca devamı gelir gibi düzeliyor, bir iki dk kullanmazsam yine başa sarıyor.
Öncelikle cihaz modeli nedir ve sıvı teması oldu mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Akif Özdal
Asus Tuf laptop sıvı teması olmadı
Sıvı teması da olmadıysa belki sert bastıysanız tam net bir şey söyleyemiyorum ama tuşun içindeki mekanizması kırılmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı teması da olmadıysa belki sert bastıysanız tam net bir şey söyleyemiyorum ama tuşun içindeki mekanizması kırılmış olabilir.
Ve bunun içinde klavyenin komple değiştirmen gerekir. Laptoplarda maalesef tuşlar tek tek tamir ya da değişim olmaz. Bana kalsa çok takılmazsan eğer klavyeni değiştirme orijinalliği bozulmasın. Ya da san en kötü o tuşun olduğu bölgeye çok az kontakt sprey sıksan belki orayı açabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,495
Üyeler
164,853
Son üye
sythes1217
Top Bottom