Klavye tuşunun içindeki plastik mekanizmayı kırmış olabilirsiniz ya da şekerli falan sıvı teması olduysa klavyenin içindeki mekanizma yapışmış yada takılmış olabilirLaptop klavyesi, üst yön tuş çalışıyor fakat herhangi bir işlevi yok tuşun. Basıyorum algılamıyor gibi aynı, diğerlerinde bu sorun yok.
Tıklıyorum bir süre çalışmıyor, basılı felan tutuyorum ilk başta algılamıyor ama sonra bir kez algılamaya başlayınca devamı gelir gibi düzeliyor, bir iki dk kullanmazsam yine başa sarıyor.Klavye tuşunun içindeki plastik mekanizmayı kırmış olabilirsiniz ya da şekerli falan sıvı teması olduysa klavyenin içindeki mekanizma yapışmış yada takılmış olabilir
Öncelikle cihaz modeli nedir ve sıvı teması oldu muTıklıyorum bir süre çalışmıyor, basılı felan tutuyorum ilk başta algılamıyor ama sonra bir kez algılamaya başlayınca devamı gelir gibi düzeliyor, bir iki dk kullanmazsam yine başa sarıyor.
Sıvı teması da olmadıysa belki sert bastıysanız tam net bir şey söyleyemiyorum ama tuşun içindeki mekanizması kırılmış olabilir.Asus Tuf laptop sıvı teması olmadı
Ve bunun içinde klavyenin komple değiştirmen gerekir. Laptoplarda maalesef tuşlar tek tek tamir ya da değişim olmaz. Bana kalsa çok takılmazsan eğer klavyeni değiştirme orijinalliği bozulmasın. Ya da san en kötü o tuşun olduğu bölgeye çok az kontakt sprey sıksan belki orayı açabilir.Sıvı teması da olmadıysa belki sert bastıysanız tam net bir şey söyleyemiyorum ama tuşun içindeki mekanizması kırılmış olabilir.