Evet montajlanmasini istedim umarım bios updatede yaparlar peki o fatura bekleniyor yazısı önemsiz dogrumudur?eğer montaj ve test istediysen biraz beklemen lazım. tam bir süre veremem ama tahmin yürütecek olursam aşağı yukarı 1 hafta.
genelde hazır sistemlerde, incehesap hariç diğer bi kaç aldığım yerde sistemler freedos geliyor, bios falan bakılmıyor. direk elektiriği verip çalışıyor mu çalışıyor gönder gitsin mantığında yapıyorlar gibi.Evet montajlanmasini istedim umarım bios updatede yaparlar peki o fatura bekleniyor yazısı önemsiz dogrumudur?
Mail üzerinden sordum tüm parçaların testlerini yapacaklarını ve bios update Windows 10 şekilde göndereceklerini söylediler itopyadan ilk kasamı aldığım zamanda aynı şekilde cevap vermişlerdigenelde hazır sistemlerde, incehesap hariç diğer bi kaç aldığım yerde sistemler freedos geliyor, bios falan bakılmıyor. direk elektiriği verip çalışıyor mu çalışıyor gönder gitsin mantığında yapıyorlar gibi.
Hazır sistem mı? Link var mı?Mersin'de yaşıyorum pckolikten hazır sistem aldım acaba kaç güne gelir 3 gündür fatura bilgisi ve kargo bekleniyor yazmakta.
Totalde 20.3k tuttu
Belirttin mi bios update yapmalarını? Tamam sonradan gördüm demişsin . Yaparlar büyük ihtimalleEvet montajlanmasini istedim umarım bios updatede yaparlar peki o fatura bekleniyor yazısı önemsiz dogrumudur?
Hocam aynı sistem şuan pckolikte mevcut anakart MSI a520 ekran kartıda MSI ventus olarak değişmiş o kart çok ısınan modellerden kısacası başka sistem baksanız sizin için daha iyi olur.Hazır sistem mı? Link var mı?