Neler Yeni

PcKolik sistem kaç güne gelir?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Arda Teksin
Mersin'de yaşıyorum pckolikten hazır sistem aldım acaba kaç güne gelir 3 gündür fatura bilgisi ve kargo bekleniyor yazmakta.
Totalde 20.3k tuttu

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41.8 KB · Hit: 77

DollHole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
skibidisigma31
ekran kartını 8 bine nasıl aldınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cem Gültekin
eğer montaj ve test istediysen biraz beklemen lazım. tam bir süre veremem ama tahmin yürütecek olursam aşağı yukarı 1 hafta.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer montaj ve test istediysen biraz beklemen lazım. tam bir süre veremem ama tahmin yürütecek olursam aşağı yukarı 1 hafta.
Evet montajlanmasini istedim umarım bios updatede yaparlar peki o fatura bekleniyor yazısı önemsiz dogrumudur?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
SEFA KAYA
Evet montajlanmasini istedim umarım bios updatede yaparlar peki o fatura bekleniyor yazısı önemsiz dogrumudur?
genelde hazır sistemlerde, incehesap hariç diğer bi kaç aldığım yerde sistemler freedos geliyor, bios falan bakılmıyor. direk elektiriği verip çalışıyor mu çalışıyor gönder gitsin mantığında yapıyorlar gibi.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde hazır sistemlerde, incehesap hariç diğer bi kaç aldığım yerde sistemler freedos geliyor, bios falan bakılmıyor. direk elektiriği verip çalışıyor mu çalışıyor gönder gitsin mantığında yapıyorlar gibi.
Mail üzerinden sordum tüm parçaların testlerini yapacaklarını ve bios update Windows 10 şekilde göndereceklerini söylediler itopyadan ilk kasamı aldığım zamanda aynı şekilde cevap vermişlerdi

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Gezen
Belirttin mi bios update yapmalarını? Tamam sonradan gördüm demişsin . Yaparlar büyük ihtimalle (y)

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Arda Teksin
Hazır sistem mı? Link var mı?
Hocam aynı sistem şuan pckolikte mevcut anakart MSI a520 ekran kartıda MSI ventus olarak değişmiş o kart çok ısınan modellerden kısacası başka sistem baksanız sizin için daha iyi olur.

Top Bottom