O hisse değer ya imrendim, hayırlı olsun güle güle kullanArkadaşlar merhaba tam 11 yıl oldu çalıştım çalıştım biriktirdim ailevi sorunlar,masraflar iş kurma denemeleri batıp çıkmalar derken sonunda yeterli parayı biriktirip bir laptop aldım beni lütfen yanlış anlamayın sadece mutluluğumu bir çocuk gibi sizinle paylaşmak istedim bir kaç gün sonra tekrar buraya bakınca ne kadar saçma bir konu açmışım diyeceğimi tahmin bile edebiliyorum ama umrumda bile değil benim asıl amacım size bazı sorularım olucak hemen onları paylaşıyorum size. Aldığım laptop şu
Lenovo Legion PRO 5 Intel Core i7-14700HX 32GB 1TB Nvidia Geforce RTX 4070 8GB GDDR6 16
Lenovo Legion PRO 5 Intel Core i7 14700HX 32GB 1TB Nvidia Geforce RTX 4070 8GB GDDR6 16www.teknosa.com
Belki iyi belki kötü bir seçim yaptım inanın bilmiyorum. Arkadaşlarımın çok önermesi ile aldım laptopu Çarşamba ya da Perşembe günü mağzadan teslim alıcam bu arkadaşı şimdi kafama takılan sorular şu bu laptop sıvı metal ile mi yoksa termal macun ile mi soğutuyor kendim eskiden çıraklık yaptığım için aşinayım bilgisayar temizlemeye ama bu başka ne kadar bir zaman da yapmalıyım ya da daha doğrusu ben mi yapmalıyım temziliğini Teknosa ya götürsem orda mı yapıyorlar gerçekten ilk defa böyle bir şey almış olduğum için işleyişi bilmiyorum bir de bu arkadaş güncel olarak ne kadar götürür beni bunları söylerseniz çok mutlu olurum hiperaktivite var bende bir de yerimde duramıyorum heyecandan
ya şöyle bir şey var hocam ürün bozulmadığı sürece donanımları uzun süre yetiyor 3/4 sene önce 500 tl ye arctis 3 aldım kaç senedir banamısın demiyor taş gibi, sağanak yağmur bile gördü meret hala bir sorunu yokBu hayatta materyal olan hiç bi' şey insanla beraber mezara gitmez dostum, o yüzden seni mutlu eden şeyi yaptıysan gerisinin zerre kadar önemi yok. Hayırlı olsun ve umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın, ki gerçekten güzel donanıma sahip bir cihaz. Tabi farklı alternatiflere bakarak belki daha uygun fiyatlı seçenekler bulabilirdin ama TR şartları göz önüne alındığında zaten çok uzun yıllar verdiğin paraya göre karşılığını her türlü alacaksın...
Vayy be inşallah bu arkadaşta sizin ki gibi uzun ömürlü olurHayırlı olsun dostum, lenovo laptoplarda çok kaliteli iş yapıyor, 16 senedir benimle beraber olan cihazım hala iş yapıyor.
Çook teşekkür ederim Allah sana daha iyilerini nasip etsinnO hisse değer ya imrendim, hayırlı olsun güle güle kullan
Hocam sormayı unuttum mastergel maker var uygun olur mu bu arkadaşa yoksa daha iyi bir şey mi almalıyımHayirli olsun, mutluluklar. Pump out yapmayan herhangi bir termal macunu surebilirsiniz ileride. Garantisi bitene kadar zaten bakim garantisi de vardir serviste, onlara da yollayabilirsiniz.
Garantisinin bitmesine yakin servise yollarsiniz, macun degisikligi ve temizligini yaparlar.
hayırlı olsun...Arkadaşlar merhaba tam 11 yıl oldu çalıştım çalıştım biriktirdim ailevi sorunlar,masraflar iş kurma denemeleri batıp çıkmalar derken sonunda yeterli parayı biriktirip bir laptop aldım beni lütfen yanlış anlamayın sadece mutluluğumu bir çocuk gibi sizinle paylaşmak istedim bir kaç gün sonra tekrar buraya bakınca ne kadar saçma bir konu açmışım diyeceğimi tahmin bile edebiliyorum ama umrumda bile değil benim asıl amacım size bazı sorularım olucak hemen onları paylaşıyorum size. Aldığım laptop şu
Lenovo Legion PRO 5 Intel Core i7-14700HX 32GB 1TB Nvidia Geforce RTX 4070 8GB GDDR6 16
Lenovo Legion PRO 5 Intel Core i7 14700HX 32GB 1TB Nvidia Geforce RTX 4070 8GB GDDR6 16www.teknosa.com
Belki iyi belki kötü bir seçim yaptım inanın bilmiyorum. Arkadaşlarımın çok önermesi ile aldım laptopu Çarşamba ya da Perşembe günü mağzadan teslim alıcam bu arkadaşı şimdi kafama takılan sorular şu bu laptop sıvı metal ile mi yoksa termal macun ile mi soğutuyor kendim eskiden çıraklık yaptığım için aşinayım bilgisayar temizlemeye ama bu başka ne kadar bir zaman da yapmalıyım ya da daha doğrusu ben mi yapmalıyım temziliğini Teknosa ya götürsem orda mı yapıyorlar gerçekten ilk defa böyle bir şey almış olduğum için işleyişi bilmiyorum bir de bu arkadaş güncel olarak ne kadar götürür beni bunları söylerseniz çok mutlu olurum hiperaktivite var bende bir de yerimde duramıyorum heyecandan