Neler Yeni

Yenii laptop sonunda aldımmmmm

Hayırlı olsun dostum, lenovo laptoplarda çok kaliteli iş yapıyor, 16 senedir benimle beraber olan cihazım hala iş yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
Arkadaşlar merhaba tam 11 yıl oldu çalıştım çalıştım biriktirdim ailevi sorunlar,masraflar iş kurma denemeleri batıp çıkmalar derken sonunda yeterli parayı biriktirip bir laptop aldım beni lütfen yanlış anlamayın sadece mutluluğumu bir çocuk gibi sizinle paylaşmak istedim bir kaç gün sonra tekrar buraya bakınca ne kadar saçma bir konu açmışım diyeceğimi tahmin bile edebiliyorum ama umrumda bile değil benim asıl amacım size bazı sorularım olucak hemen onları paylaşıyorum size. Aldığım laptop şu

Belki iyi belki kötü bir seçim yaptım inanın bilmiyorum. Arkadaşlarımın çok önermesi ile aldım laptopu Çarşamba ya da Perşembe günü mağzadan teslim alıcam bu arkadaşı şimdi kafama takılan sorular şu bu laptop sıvı metal ile mi yoksa termal macun ile mi soğutuyor kendim eskiden çıraklık yaptığım için aşinayım bilgisayar temizlemeye ama bu başka ne kadar bir zaman da yapmalıyım ya da daha doğrusu ben mi yapmalıyım temziliğini Teknosa ya götürsem orda mı yapıyorlar gerçekten ilk defa böyle bir şey almış olduğum için işleyişi bilmiyorum bir de bu arkadaş güncel olarak ne kadar götürür beni bunları söylerseniz çok mutlu olurum hiperaktivite var bende bir de yerimde duramıyorum heyecandan
O hisse değer ya imrendim, hayırlı olsun güle güle kullan 😊

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Bu hayatta materyal olan hiç bi' şey insanla beraber mezara gitmez dostum, o yüzden seni mutlu eden şeyi yaptıysan gerisinin zerre kadar önemi yok. Hayırlı olsun ve umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsın, ki gerçekten güzel donanıma sahip bir cihaz. Tabi farklı alternatiflere bakarak belki daha uygun fiyatlı seçenekler bulabilirdin ama TR şartları göz önüne alındığında zaten çok uzun yıllar verdiğin paraya göre karşılığını her türlü alacaksın...
ya şöyle bir şey var hocam ürün bozulmadığı sürece donanımları uzun süre yetiyor 3/4 sene önce 500 tl ye arctis 3 aldım kaç senedir banamısın demiyor taş gibi, sağanak yağmur bile gördü meret hala bir sorunu yok

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Can Doruk Timur
O hisse değer ya imrendim, hayırlı olsun güle güle kullan 😊
Çook teşekkür ederim Allah sana daha iyilerini nasip etsinn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayirli olsun, mutluluklar. Pump out yapmayan herhangi bir termal macunu surebilirsiniz ileride. Garantisi bitene kadar zaten bakim garantisi de vardir serviste, onlara da yollayabilirsiniz.
Garantisinin bitmesine yakin servise yollarsiniz, macun degisikligi ve temizligini yaparlar.
Hocam sormayı unuttum mastergel maker var uygun olur mu bu arkadaşa yoksa daha iyi bir şey mi almalıyım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hayırlı olsun kral güle güle kullan

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Arkadaşlar merhaba tam 11 yıl oldu çalıştım çalıştım biriktirdim ailevi sorunlar,masraflar iş kurma denemeleri batıp çıkmalar derken sonunda yeterli parayı biriktirip bir laptop aldım beni lütfen yanlış anlamayın sadece mutluluğumu bir çocuk gibi sizinle paylaşmak istedim bir kaç gün sonra tekrar buraya bakınca ne kadar saçma bir konu açmışım diyeceğimi tahmin bile edebiliyorum ama umrumda bile değil benim asıl amacım size bazı sorularım olucak hemen onları paylaşıyorum size. Aldığım laptop şu

Belki iyi belki kötü bir seçim yaptım inanın bilmiyorum. Arkadaşlarımın çok önermesi ile aldım laptopu Çarşamba ya da Perşembe günü mağzadan teslim alıcam bu arkadaşı şimdi kafama takılan sorular şu bu laptop sıvı metal ile mi yoksa termal macun ile mi soğutuyor kendim eskiden çıraklık yaptığım için aşinayım bilgisayar temizlemeye ama bu başka ne kadar bir zaman da yapmalıyım ya da daha doğrusu ben mi yapmalıyım temziliğini Teknosa ya götürsem orda mı yapıyorlar gerçekten ilk defa böyle bir şey almış olduğum için işleyişi bilmiyorum bir de bu arkadaş güncel olarak ne kadar götürür beni bunları söylerseniz çok mutlu olurum hiperaktivite var bende bir de yerimde duramıyorum heyecandan
hayırlı olsun...

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hayırlı olsun hocam sen beğendiysen kimse iyi yapmışsın kötü yapmışsın demez. Lenovo iyidir.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Tahir
Hayırlı olsun 1 hafta kadar oldu bende yeni laptop aldım durumum da aşağı yukarı senin duruma benzerdi mutluluğunu anlıyorum o yüzden yazılım konusunu bilmiyordum bende lenovo aldım varsa öyle orijinal yazılımı bilgi verebilecek biri olursa bende memnun olurum.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Ümit
Bu cihaz forumda 30, 40 ve 50 bine masaüstü toplamaya çalışan arkadaşların sistemlerinden daha iyidir. Laptop alanlara öcü gibi bakıyorlar nedense. Kimse koca kasa ve monitörü odasına sokmak zorunda değil. Kazık falan yememişin bu laptop en kral oyunda yağ gibi akar hayırlı olsun.

Top Bottom