Neler Yeni

2k 27’ monitör 8-10k bütçe var neleri önerirsiniz

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hepsiburada 8300 Amazon’da fln 10k acaba beklemeyip alsam mı yoksa indirim gelir mi
Hepsiburada'da Cuma günü indirime girebilir. Cuma'ya kadar zaten zam gelmez isterseniz bekleyin, indirime girerse de karlı çıkmış olursunuz.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Swishhy
8K'ya AOC Q27G4X var. Kullanıyorum gayet memnunum.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
Bütçe tam olarak ne kadar ? Yükseklik ayarı felan olmasa monitör de olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah bakalım 😇.

Bütçe tam olarak ne kadar ? Yükseklik ayarı felan olmasa monitör de olur mu ?

İnşallah bakalım 😇.
Maks 6 çıkabilirim şu anda 1080 p 360 hz monitörüm var ama hikayeli oyunlar için istiyorum 2 k yı sistemim darboğaz yaparmış yoksa öyle diyorlar ben pek anlamam yükseklik falan önemli değil

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Maks 6 çıkabilirim şu anda 1080 p 360 hz monitörüm var ama hikayeli oyunlar için istiyorum 2 k yı sistemim darboğaz yaparmış yoksa öyle diyorlar ben pek anlamam yükseklik falan önemli değil
Bi bakayım atarım.

Hocam şimdi 2 adet monitör buldum. Ürünler;

Bu monster olan VA panel ama kağıt üzerinde güzel görünüyor. Ghosting sorunuyla karşılaşabilirsin iyi araştırmanı öneririm. Ben yorum olarak araştırmadım.

Biri de bu IPS panel gene kağıt üzerinde gayet güçlü duruyor. Yorum olarak bunu da araştırmadım. Bütçen doğrultusu dahilinde bunlar alınabilir. Bir de sanırım Samsung modelleri vardı da onlar çok ghosting sorunu çıkartıyor diye bildiğimden önermedim. Ama onlara da yönelinebilir.

Monitörleri çat diye alma sakın 😄. Bi kendin araştır ordan burdan Youtube'dan inceleme bak. En sonda bi konu aç burdan bakalım diğer arkadailarımız ne diyecek.

Son düzenleme:

Rüzgarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kamil rüzgar
Bi bakayım atarım.

Bu monster olan VA panel ama kağıt üzerinde güzel görünüyor. Ghosting sorunuyla karşılaşabilirsin iyi araştırmanı öneririm. Ben yorum olarak araştırmadım.

Biri de bu IPS panel gene kağıt üzerinde gayet güçlü duruyor. Yorum olarak bunu da araştırmadım. Bütçen doğrultusu dahilinde bunlar alınabilir. Bir de sanırım Samsung modelleri vardı da onlar çok ghosting sorunu çıkartıyor diye bildiğimden önermedim. Ama onlara da yönelinebilir.

Monitörleri çat diye alma sakın 😄. Bi kendin araştır ordan burdan Youtube'dan inceleme bak. En sonda bi konu aç burdan bakalım diğer arkadailarımız ne diyecek.
Ama sakın Casper fln almayın

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berk
Bi bakayım atarım.

Emeklerin için teşekkürler ikiside beni marka olarak korkuttu ben bütçemi arttırmaya uğraşıyım en iyisi 😀

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Emeklerin için teşekkürler ikiside beni marka olarak korkuttu ben bütçemi arttırmaya uğraşıyım en iyisi 😀
Bence de senin için en iyisi bu olacaktır 😂😂. Samsung istersen bir tek marka olarak o var.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Murathan Çoban
Daha yeni bu konu hakkında arkadaşımız bilgilerini bizlerle paylaştı. Konuyu okursanız aradığınız cevabı bulursunuz.

Top Bottom