Neler Yeni

Technopat Forum Kadar İğrenç Bir Forum Görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp Eray
Bende hiç haz etmiyorum o forumdan. Şöyle bir gerçek var ki oranın kullanıcıları buradakilere göre daha bilgili ama o kadar saçma kurallar var ki insanı gerçekten bezdiriyorlar. Ben genel olarak yazım kurallarına dikkat eden biriyim ama TDK değilim. En ufak şeyde bile uyarı puanı ve mute veriyorlar çok komik bulmuştum bu durumu ve hesabı silip oradan uzaklaştım. Zaten katıldığım ilk forum burasıydı orayı da denemek istedim ama yok arkadaş ben buralıyım.
Hocam daha bilgili falan değiller bence. Birkaç modorotör bar onlara selam olsun saolsunlar çok yardımcı oluyorlar, fakat diğer insanlar daha ne demek istediğini anlamadan cevap veriyorlar sonrada dönüş yapmıyorlar. Evet belli bir kesim var, onlar çok bilgili ve iyi insanlar fakat aynı kitle buradada var.

FurkanIIy

80+ Bronze
1732616533979.png

Ben de şu cümle yüzünden uyarı almıştım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı büyük harfle yazdım diye mute yedim, LAN MUTE ATACAĞINA BAŞLIĞI DÜZELTSEN NE OLUR SANKİ. Bunu geçtim sorunum çok uzamıştı, forumdan zor oluyordu isterseniz dc geçelim dedim adama GENE MUTE YEDİM. Ergenlerle dolu biryer zaten, sevdiğim tek noktası konu açarken seçenekler çok detaylı, mesela sadace linux değil ubuntu, arch vs. hepsi var. Virgül koymadım diye mute yemiştim. Bazıları dışında mute vermek dışında bir işe yaramıyor modlar. Kısaca 2-3 özellik getirip kendileri en önemli forum sanıyorlar.
FORUMLARI BAŞIMIZA SİLAH DAYATILARAK KULLANMIYORUZ BU YÜZDEN BAŞKA FORUMLARA BAŞKA FORUMDAKİ SORUNLARINIZI TAŞIMAK HOŞ DEĞİLDİR.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Aydın
İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı büyük harfle yazdım diye mute yedim, LAN MUTE ATACAĞINA BAŞLIĞI DÜZELTSEN NE OLUR SANKİ. Bunu geçtim sorunum çok uzamıştı, forumdan zor oluyordu isterseniz dc geçelim dedim adama GENE MUTE YEDİM. Ergenlerle dolu biryer zaten, sevdiğim tek noktası konu açarken seçenekler çok detaylı, mesela sadace linux değil ubuntu, arch vs. hepsi var. Virgül koymadım diye mute yemiştim. Bazıları dışında mute vermek dışında bir işe yaramıyor modlar. Kısaca 2-3 özellik getirip kendileri en önemli forum sanıyorlar.
Katılıyorum gerçekten sanki hepimiz günlük hayatta yazım kurallarına dikkat ediyoruz aşırı disiplinli gereksiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp Eray
Alıntıyı görüntüle
Ben de şu cümle yüzünden uyarı almıştım
Sen en azından uyarı almışsın. Adam dc geçelim demişti dc mi verdim diye mute yedim aga ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum gerçekten sanki hepimiz günlük hayatta yazım kurallarına dikkat ediyoruz aşırı disiplinli gereksiz
MC sunucularından örnek verelim mesela. Türk sunucuları büyük harf, küfür koruması vs. getirir. Global sunucular ise çok daha katı kurallar koyar. Sanki aşırı büyük aşırı kocaman bir forum gibi kural koyuyorlar, katılırsınız katılmassınız beni ilgilendirmez ama bana kalırsa bir forumun bu kadar katı olması insanı soğutuyor.

Top Bottom