Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar %20 Kampanyası Seçili Ürünlerde

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Ram olarak aynı bütçelerde alternatifi var mı 2000 TL'ye düşen 32 liğin kaçması kötü mü oldu onu mu beklemek lazım hocam
İnanki Dip Fiyattı Hemen Düzelttiler Bir Hata Yapmışlardı Alan Aldı Daha O Fiyatlarda İmkansız Şuanda 2.5Bin Yineeide Ucuz Diğerleri Sahte Satıyor Vatan Güvenilir Alabilirsin Azcık Fazla Öde Yapcak Bir Şey Yok Al Fiyatı Uygundur

İnanki Dip Fiyattı Hemen Düzelttiler Bir Hata Yapmışlardı Alan Aldı Daha O Fiyatlarda İmkansız Şuanda 2.5Bin Yineeide Ucuz Diğerleri Sahte Satıyor Vatan Güvenilir Alabilirsin Azcık Fazla Öde Yapcak Bir Şey Yok Al Fiyatı Uygundur
48 liği aldım hocam iade edip 2 tane 32 mi almalıyım

fruko.gzz

80+ Silver
Gerçekten şaka gibi project zeroyu alacaktım birazdan indirimi kalkmış gelir mi bir daha ya çok istiyordum onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Project zero düşer mi ya bir daha

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Bu vatan kartın olayı nedir

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet
Hp victus 16 4070 14700hx li model hocam
Komutu Cmd Yazın Çıkan Sonuçta Ne Yazıyor.
wmic memphysical get maxcapacity
wmic memorychip get speed
Bios Güncellemesi Mutlaka Yapıp Ram Yükseltmesi Yapın Bu Ram Modelleri Yeni Olduğu İçin Esli Bioslarda Çalışmaz Bios Güncellenecek
Adaptör Takılı Olmasın! Bilgisayar Alt Kapağını Söktükten Sonra İlk İşlem Pil Kablosunu Çıkartmaktır. Elinize Eldiven Takarak Ram Bellekleri Çıkartıp Yeni Ram Takabilirsiniz.
Alt Kapağı Kapatmadan Adaptörü Laptoba Takıp Açılmasını Bekleyin 2-3 Dakika Geç Açılacaktır Yeni Donanımları Tanıdıktan Sonra Sorun Olmaz Hızlı Açılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,212
Üyeler
163,127