Sıvı soğutma kullanmayı sevmiyorum tipinden dolayı alıcamBu Kasa Sadece 360mm Radyatör Takılıyor Büyük Almanı Önereceğim Havayı Rahatlıkla Atar Çeker 420Mm Radyatörde Takılan Modelli Var Beyaz Siyah Fiyat Farkı Var Verilir
Banka kartı için de geçerli mi acaba ?msi x870 tomahawk + 2 tane 1 tb crucial p3 ssd aldım 15k tuttu. Ziraatin vatanbilgisayar 1500 tl ekstre indirim kampanyası vardı. 13500 e almış oldum.
Ne kadara gider acaba 2x8 ddr5Yükselt Mutlaka 1x32 Yeterli Ddr5 Tek Başına Çift Kanaldır. Bu Ramlerden Kurtul Çevredeki Bilgisayar Tamiricileri Alır
bankkart mobil uygulamasında detaylar var.Banka kartı için de geçerli mi acaba ?
aynı özelliklere ait victus 16 var hocam faskjdfnka geçen gün 16x2 crucial ram sipariş ettim bugün elime geçecek... keşke bekleseydim 64 alırdım direkt 4K verdim çünkü.7840hs 4060'lı Omen im var. Crucial'ı alsam bunlar kaça satılır acaba? 8x2GB ve laptop rami olduğu için zor satılır bence
Alıntıyı görüntüle
bedava valla hayırlı olsunmsi x870 tomahawk + 2 tane 1 tb crucial p3 ssd aldım 15k tuttu. Ziraatin vatanbilgisayar 1500 tl ekstre indirim kampanyası vardı. 13500 e almış oldum.
Hocam asus rog g15 advantage edition var bende rx6800m ekran kartı ryzen9 5900HX işlemci var ramleri önerir misiniz? ?Arkadaşlar Fiyatlar Güzel Fırsatları Kaçırmayın..
Alıntıyı görüntüle
Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim!
Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim!www.vatanbilgisayar.com
KARGOLATMAYI UPS İLE YAPIN!!!
DİĞER FİRMA PATLAK ÇATLAK FIRLATIP ATIYOR.
Sipariş Verdiğim Ürünler Stok Biter
4.510₺MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm ARGB FANLI mATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm ARGB FANLI mATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
420MM Radyatör Takılabiliyor Extra 360MM Takılıyor. Muazzam Sıvı Soğutmanın Hakkını Verin
Siyah Beyaz ve Küçük Büyük Modelleri Var Dikkatli Sipariş Verin.
4.462₺Crucial 48GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 48GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2.013₺Crucial 32GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 32GB DDR5-5600 UDIMM CL46 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Laptop Bilgisayarları Uçurun Gaming Ve İş Amaçlı Yükseltme 2 Adet Aldım.
96Gb Ram ve 64Gb Ram Aynı Model Marka Çift Takarak Uyumlu Çalışır Dual Almaya Gerek Yoktur.
Msi;Ge,Titan.Asus;Rog,Strix,Scar.Lenovo;Loq Uyumludur 13. ve 14. Nesil i7 Üzeri Destekler.
Amd Ryzen7 Üzeri Laptop İşlemciler Destekler