Neler Yeni

🔥İndirim Gameon 28" 4K 144HZ 1MS(GTG) FAST IPS Monitör 🔥9.599 TL

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Çaydaş

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Kara Kartal
o ayak monitörün içine ediyor ayak parasıda ekleyin sıcak sayılmaz

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Çaydaş

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
Selim
Ne ucuzmuş o öyle alasım geldi :)))) tırsmıyor değilim çoğu kişi begenmıs anlamadım gitti
Yorumlara aldanma Trendyol hazır sistemlere bak 5 yıldız herkes beğenmiş 😁 sistem de rx 560 ve adını duymadığım işlemci var fiyati 20 bin TL 👌

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Çaydaş
Aramızda tecrube eden yok mu bu markayı merak ettim harbi , iyiyse alınabilir

Aykut D.

80+ Gold

ANYA

80+ Bronze
pchocası video var orda bak, aynı model değil de bu 1080p 0.5ms mprt 1ms gtgli resime bakılırsa ghost baya kötü fast ips olmana rağmen ms kötü
1732627285623.png

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam beni böyle monitörlere niye etiketliyon? 😅 Biliyorsun cihazlı düzgün incelemesi olmayan monitorü önermiyoruz ne marka olursa olsun zira monitör kağıt üstü özellikleri bir şey ifade etmiyor. TR'de böyle inceleme yapan olmadığina göre TR cihazlarının incelemesi yok demektir. O zaman önermem mümkün değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pchocası video var orda bak, aynı model değil de bu 1080p 0.5ms mprt 1ms gtgli resime bakılırsa ghost baya kötü fast ips olmana rağmen ms kötü
Alıntıyı görüntüle
Evet bir PC Hocası mağduru daha... Daha son videosuna kadar bu şekilde testi yanlış yaptiği için oluşan kopya görüntüleri ghosting sanıyordu bu adam. Sen de ondan izlemişsin bunu ghosting sanıyorsun. Bu ghosting değil testi yanlış yapmiş.

Detaylıca açıklayabilirim ama böyle yapınca "Yuav sen kimsin o adam mı doğru sen mi?" tepkileri aldığim için kendim acıklamak yerine bu testi icat eden kişinin direk bu konu hakkında makalesini bırakayım siz kendiniz görün:
Bunu yapmaya dahi üşenecek arkadaşlarımız olduğu için makalenin o konudaki kısmının özeti olan resmi de bırakayım hatta:
Screenshot_2024-11-26-16-28-26-030_com.android.chrome.png

Son düzenleme:

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Çaydaş
Hocam beni böyle monitörlere niye etiketliyon? 😅 Biliyorsun cihazlı düzgün incelemesi olmayan monitorü önermiyoruz ne marka olursa olsun zira monitör kağıt üstü özellikleri bir şey ifade etmiyor. TR'de böyle inceleme yapan olmadığina göre TR cihazlarının incelemesi yok demektir. O zaman önermem mümkün değil.

Evet bir PC Hocası mağduru daha. Şu adamı teknoloji kanalı yerine koyuyorsunuz ya pes... Daha son videosuna kadar bu şekilde testi yanlış yaptiği için oluşan kopya görüntüleri ghosting sanıyordu bu adam. Sen de ondan izlemişsin bunu ghosting sanıyorsun. Bu ghosting değil testi yanlış yapmiş.

Detaylıca açıklayabilirim ama böyle yapınca "Yuav sen kimsin o adam mı doğru sen mi?" tepkileri aldığim için kendim acıklamak yerine bu testi icat eden kişinin direk bu konu hakkında makalesini bırakayım siz kendiniz görün:
Bunu yapmaya dahi üşenecek arkadaşlarımız olduğu için makalenin o konudaki kısmının özeti olan resmi de bırakayım hatta:
Alıntıyı görüntüle
O zaman adam akıllı inceleme yapılmadığı için askıya alıyorum bunu 😅 eyw ustam sağolasın açıklama için

ANYA

80+ Bronze

Evet bir PC Hocası mağduru daha. Şu adamı teknoloji kanalı yerine koyuyorsunuz ya pes... Daha son videosuna kadar bu şekilde testi yanlış yaptiği için oluşan kopya görüntüleri ghosting sanıyordu bu adam. Sen de ondan izlemişsin bunu ghosting sanıyorsun. Bu ghosting değil testi yanlış yapmiş.

Alıntıyı görüntüle
tamam da onuda ghost sayılır? sen niye trip attın ki onu yerine çözüm anlatsan iyi olurdu ?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
tamam da onuda ghost sayılır? sen niye trip attın ki onu yerine çözüm anlatsan iyi olurdu ?
Sana trip atmadım. PC Hocasından bahsediyorsan en son bu konuda ses yükseltip "Bakın bu adamlar daha en basit testi doğru yapamıyor, anlamadıkları halde bu ürünleri alıp size övüyorlar. Sponsorlu inceleme bunlar." diyip testin doğru yapılışini attiğimda linç üstune linç yedim. Sonuç? Son videosunda benim dedigim gibi yaptı ama onu da beceremedi. Düzgün olmamış hala düzeltilmeli.

Ayrıca hayır ghost falan sayılmaz. Zira monitörü kullanirken 1. resimdeki gibi bir göruntü görmezsin. Hareket eden bir nesneye durgun bir şekilde bakarsan bunu görürsün ancak monitörü kullanırken gözlerin hareket eden nesneyi takip halindedir yani hareketlidir. Dolayısıyla 2. fotoğraftakini görürsün. Ghosting diye bahsedilen artifact da 2. görüntüdeki ufonun arkasındaki olmaması gereken izdir. İşte testi yaparken de hareketli gözü takip etmeyi simüle etmesi için kamera ile ufoyu takip etmeli. Ama bu arkadaşlar ya kamerayı sabit tutuyor ya da yeterince hızli hareket ettirmiyorlar. Sonuç olarak 1.resim ortaya çıkıyor. Tekrar ediyorum 1. resim monitörü kullanırken görunmez!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,630
Üyeler
161,479
Son üye
yusuf354