Neler Yeni

Okulda ne satılabilir?

FakirMan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Sapmaz
Herkese selamlar. Okulumda birşeyler satmayı planlıyorum. Ne sayabilirim? 90 tl gibi bir sermayem var. Duruma göre arttırılabilir.

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Attila Alpaslan
Bizim arkadaş ekşi yüz alıyordu, kişiye göre 2-3TL'den 5TL'ye kadar değişen fiyatlara satıyordu. Toplu alırsan fiyatta düşüş oluyordu.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
ben test kitabı satıyordum da okuluna göre değişir benim okulum fen lisesi olduğu için alınıyordu ama mesleki lise ise işe yaramaz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
eskiden 350tl ye 20k çekim puff alır 700tl ye satardık. nerden 350 ye alıyorsun diyeceksen urfadan kaçakçılardan iyi bir satıcı bulucaksın. yada ondanda eski ortaokulda toplu alımda 15tl yapıyordu bir kafe ordan 50 60 tane iskambil kağıdı alırdım 30tl yapar satardım. o zamanlar iyi paraydı, gtx1050 mi öyle almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada mentollü sigaraları ucuzdan temin et, onları sat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi bunlar meslek lisesi ve düz lisede geçerli şeyler, fen lisesinde kimse iskambil kağıdı alıp sigara içmez.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Mehmetcan İvrendi
tabi bunlar meslek lisesi ve düz lisede geçerli şeyler, fen lisesinde kimse iskambil kağıdı alıp sigara içmez.
Aw hocam siz fen lisesine gidenleri ne sanıyorsunuz Çok temiz ve zeki insanlar mı?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
Aw hocam siz fen lisesine gidenleri ne sanıyorsunuz Çok temiz ve zeki insanlar mı?
meslek lisesi öğrencilerini git bir çıkışta izle, olan kavga sayısını, giyim tarzlarını, hatta birinin koynuna girde kokla bakalım ter ve sigara kokusunu diyeceğimde döverler. bölümlere göre ayrım yapmıyorum, ama gerçekler böyle kimse gelipte burda aksi bir şey söyleyemez her şey ortada. fen lisesine satamazsın her fen lisesinde polisler var. aklı başında insanlar gidipte kendilerini zehirlemek için sigara almazlar. bakın ayrım yapmıyorum, düzgün meslek lisesi öğrenciside çok, akılsız fen lisesi öğrenciside çok..

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter