Neler Yeni

Nasıl kendime disiplin veririm

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Yarın az yiyim kilo aldım diyorum gecenin 12 sinde yemek yemeye iniyorum spor yapıyım diyorum terliyip banyoya girmeye üşendigim için yapmıyorum blenderı unutmiyim 2 3 bişi yapıyım diyorum oyun oynuyorum girmeye üşeniyorum bütün günüm boş geçiyor varmı tavsiyesi olan

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
kısaca çok şey yapasın var ama üşeniyosun

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Selim
Yarın az yiyim kilo aldım diyorum gecenin 12 sinde yemek yemeye iniyorum spor yapıyım diyorum terliyip banyoya girmeye üşendigim için yapmıyorum blenderı unutmiyim 2 3 bişi yapıyım diyorum oyun oynuyorum girmeye üşeniyorum bütün günüm boş geçiyor varmı tavsiyesi olan
antrenmana gitmemek için bahane aramaya başladığım da kulaklığımı takıp anime opening açıyorum hop motivasyon tavan

Hergun sabah kalkar kalkmaz bu videoyu izle gör etkiyi.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
totoşu kaldırıp yapacaksın bu kadar basit, forumdaki kimse elinden tutup götürmeyecek seni spora. yada kimse ağzına bant yapıştırmayacak yeme diye. bütün ipler senin elinde.

Top Bottom