ardaakahs 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1,333 Dahası Reaksiyon skoru 342 İsim Arda Teksin 27 Kasım 2024 #1 PcKolik üzerinden alınan psulu kasalarda garanti varmıdır baktığım kadarıyla hiçbir kasada garanti yazısı görmedim
PcKolik üzerinden alınan psulu kasalarda garanti varmıdır baktığım kadarıyla hiçbir kasada garanti yazısı görmedim
Thorcuk 80+ Bronze Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 1,038 Dahası Reaksiyon skoru 346 İsim Emirhan 27 Kasım 2024 #2 ardaakahs yazmış: PcKolik üzerinden alınan psulu kasalarda garanti varmıdır baktığım kadarıyla hiçbir kasada garanti yazısı görmedim Devamı için tıklayın... S.S.S'i bulamadım ama "hizmetlerimiz" kısmında bu yazı var hocam ve her sitede en az 2 yıl garanti bulunuyor zaten
ardaakahs yazmış: PcKolik üzerinden alınan psulu kasalarda garanti varmıdır baktığım kadarıyla hiçbir kasada garanti yazısı görmedim Devamı için tıklayın... S.S.S'i bulamadım ama "hizmetlerimiz" kısmında bu yazı var hocam ve her sitede en az 2 yıl garanti bulunuyor zaten