cengizovic
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 918
- İsim
- Cengiz Han
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam. O zaman 3. fan olayını iptal ederim. Fiyatlar her geçen gün artıyor. En kötü ilerde satarım ya da dediğim gibi yedekte kalır. Kuponum olmasa almazdım büyük ihtimal. Başka alacak bir şey de bulamadım. Bu fiyata tekli fan satılıyor genelde. Yılbaşından sonra iyice uçar fiyatlar. Hatta alabilsem 2-3 paket alırdım köşede dururdu.hepisini çıkartmanıza gerek yok hocam en sağdakini çıkartsanız bile dediğim mantık olarak doğrulayabilir soldan sağa sırayla 1. ve 2. fan sıcak havayı atabilir ama 3. fanın hiçbir şekilde artısı yok eğer dediğim olursa ordaki fanı egzoz fan yerine koyarsanız ekstra set almanıza da gerek kalmaz fan olayına eskiden benimde takıntım vardı ama artık takmıyorum fazla isterseniz yine de alabilirsiniz tabii fiyatı uygun ürünün ama kesinlikle peerless için 3. fan takmaya falan çalışmayın bence sürtünme sesi geliyordu bende durumu anlamak için öndeki fanı telleriyle birlikte çıkartıp arkadakine takıp 3. fanı takarmış gibi canlandırabilirsiniz fandan sürtünme sesi geliyordu ben de ama kullandığım tel farklılığından dolayı da olabilir o yüzden bu sürtünme hakkında fazla bir şey söyleyemem sürtünme sesi vb olmasa bile inanın 3. fan çok gereksiz olur tl c12c s modelinin basıncı biraz düşük diye biliyorum ama sorun etmez fazla zaten 50 dereceyi geçmiyor işlemci
Bir de basıncı yüksek 3 lü fan önerebilir misiniz? Bir göz atmak istiyorum. Bu fandan iyi olan fan atarsanız uyguna bir inceleyim hocam.