Önerdiğin başka ekipman söyleyebilir misinöhhh berbatmış 500 vermem ikisine
Mesaj otomatik birleştirildi:
g213 sorunlu model tuşlar basmıyor zaten
mouse kendisi kaç liraLogitech G G102 oyuncu mouse ve G213 oyuncu klavyesi seti (mouse pad hediyeli.
Bu sete sizce 1.160 lira verilir mi başka tavsiye ettiğiniz ekipmanları yazarsanız sevinirim
Set halinde satılıyormouse kendisi kaç lira
link varmı hocam bu fiyata 3 ü baya iyi fiyat sadece g213 fiyatına hepsini alıyorsunuzSet halinde satılıyor
link varmı hocam bu fiyata 3 ü baya iyi fiyat sadece g213 fiyatına hepsini alıyorsunuz
hocam 1650 liraya geliyor bendeLogitech G G102 Oyuncu Mouse ve G213 Oyuncu Klavyesi Seti (Mouse Pad Hediyeli) | ITOPYA
Logitech G G102 Oyuncu Mouse ve G213 Oyuncu Klavyesi Seti (Mouse Pad Hediyeli) En iyi fiyat seçenekleri ile G210275581 ITOPYA'dawww.itopya.com
Benim hatam var yanlış yazmışım kusura bakmahocam 1650 liraya geliyor bende
G213 sorunlu alma sakınLogitech G G102 oyuncu mouse ve G213 oyuncu klavyesi seti (mouse pad hediyeli.
Bu sete sizce 1.160 lira verilir mi başka tavsiye ettiğiniz ekipmanları yazarsanız sevinirim
bu fiyat verilmez hocam hiç almayın derim gidin sadece g102 yi tek başına alın o mouse güzel kaliteli ben 203 olanını kullanıyorum 4 yıldır ve baya memnunumBenim hatam var yanlış yazmışım kusura bakma
berrrrbat mouse g102bu fiyat verilmez hocam hiç almayın derim gidin sadece g102 yi tek başına alın o mouse güzel kaliteli ben 203 olanını kullanıyorum 4 yıldır ve baya memnunum
nesi berbatmış hocam söylermisinizberrrrbat mouse g102
Mesaj otomatik birleştirildi:
203 te aynı şekil