Neler Yeni

XMP RAM alınır mı? Ram önerisi

fullblend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Can
İlgilendiği Kategoriler
eem
Merhabalar APU bilgisayarım da oloy marka 8GB ddr4 3200 Mhz cl16 ram var. 16 GB a çıkartmak istiyorum bu ramlar nasıl sizce?

Vatan da indirime girmiş ve çok uygun geldi. Ekstra olarak buna da bakabilir misiniz?

tavsiyeleriniz benim için çok kıytmetli. başka öneriniz varsa tavsiyeye açığım. Son olarak 1 tane mi almam gerek yoksa 2 tane alıp elimdekini 2. elde satmam mı gerek?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Merhabalar APU bilgisayarım da oloy marka 8GB ddr4 3200 Mhz cl16 ram var. 16 GB a çıkartmak istiyorum bu ramlar nasıl sizce?

Vatan da indirime girmiş ve çok uygun geldi. Ekstra olarak buna da bakabilir misiniz?

tavsiyeleriniz benim için çok kıytmetli. başka öneriniz varsa tavsiyeye açığım. Son olarak 1 tane mi almam gerek yoksa 2 tane alıp elimdekini 2. elde satmam mı gerek?
Xpg ram alınır arkadaşım yıllardır kullanıyor bende yeni kullanmaya başladım memnunum

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Kerem Eldes

Nezha

80+ Bronze
Ben kullanıyordum 3000mhz versiyonunu. Jilet gibi ram. Ama anakart 4000mhz destekliyorsa bence
veya
değerlendirebilirsiniz.

şu anda bende 2x16 ripjaw v cl16 3200mhz var anakart 3200 desteklediği için bunu alabildim. Gskill ramler de güzeldir. Şu an en ucuz bu sitelerde gördüğümden bunları attım, almaya karar verirken tekrar fiyatlara bakın epey veya akakçeden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nihat

Alınır hocam, uzun süre kullandığım ve sorun yaşamadığım bir marka. İmkan varsa 2 x 8 şeklinde alman daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,598
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom