Neler Yeni

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
5 dk önce 1 haftadır konuştuğum kız arkadaşım bir mesaj attı ve güller içinde içinde aşklı bitanemli bir mektup vardı. Benim gönderdiğimi düşündüğü için bana attı mutlu görünğyırdu. Başıma ilk defa böyle birley geldiği için bii dk diyip buraya geldim. Notun üzerinde qr kod ve barkodda gönderen lavuğa ulaşamadım. ona bu durumdan haber vermeli miyim ? ya da karıya Çiçeği ben göndermiş gibi üzerine konup olayı kapatıp açmamalı mıyım?

Son düzenleme:

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
5 dk önce 1 haftadır konuştuğum kız arkadaşım bir mesaj attı ve güller içinde içinde aşklı bitanemli bir mektup vardı. Benim gönderdiğimi düşündüğü için bana attı mutlu görünğyırdu. Başıma ilk defa böyle birley geldiği için bii dk diyip buraya geldim. Notun üzerinde qr kod ve barkodda gönderen lavuğa ulaşamadım. ona bu durumdan haber vermeli miyim ? ya da Çiçeği ben göndermiş gibi üzerine konup olayı kapatıp açmamalı mıyım? Ne yapmalıyım
Sen bu kızla sevgili misin, eğer sevgili isen ve bu dallama bunu bilerek hediye yolluyorsa cinayet sebebi. Bence siz sadece konuşuyorsunuz, milletin de haberi yok aranızdaki ilişkiden. Yine de sıkıntılı bir durum tabi, ben yollamadım de, kız napıcak bakalım.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Ahmet Deniz
5 dk önce 1 haftadır konuştuğum kız arkadaşım bir mesaj attı ve güller içinde içinde aşklı bitanemli bir mektup vardı. Benim gönderdiğimi düşündüğü için bana attı mutlu görünğyırdu. Başıma ilk defa böyle birley geldiği için bii dk diyip buraya geldim. Notun üzerinde qr kod ve barkodda gönderen lavuğa ulaşamadım. ona bu durumdan haber vermeli miyim ? ya da Çiçeği ben göndermiş gibi üzerine konup olayı kapatıp açmamalı mıyım? Ne yapmalıyım
İlk senaryo kadın seni boynuzlamış sana haber veriyor sende ben gönderdim diyip üstüne konacağını düşündü, ikinci senaryo kadın gerçekten senin gönderdiğini sandı ve bunu bilerek sana gönderdi çünkü sen delirip sahipleneceksin oda seni kendine daha fazla bağlamış olacak, üçüncü senaryo kadın senin gönderdiğini sanıp sana atmış ve teşekkür ediyor, dördüncü senaryo bir haftadır tanıdığın kıza nasıl karım diyon :kekw:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam karı gibi hitaplar toplum anlayışına aykırıdır, kız arkadaşım veya sevgilim diyebilirsiniz ya da flörtüm veya konuştuğum kız ya da hoşlandığım kız vesaire vesaire yani birden fazla opsiyonu var demenin özellikle neden karım demeyi tercih ettiniz?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ne okudum ben ya

Dahası  
Reaksiyon skoru